FILMEZZUNK.HU
Robert Downey Jr. legjobb filmjei, amiket mindenképpen látnod kell

Robert Downey Jr. legjobb filmjei, amiket mindenképpen látnod kell

8399

3. Vasember, Bosszúállók (2008-2019)

Robert 2008-ban öltötte fel magára először Vasember jelmezét. Olyannyira sikeresre sikeredett a belépő, hogy azóta még két különálló Vasember rész jelent meg, illetve már kétszer a Bosszúállókat is összehívták egy-egy hatalmas csatára. Még közel sincs vége szuperhősös karrierjének, hiszen egy hónap múlva érkezik a harmadik Amerika Kapitány rész is, ahol újra összegyűlnek Vasemberék, most már Pókemberrel is kiegészülve és egymás ellen fognak fordulni, hogy kiderüljön, melyikük a legnagyobb ász. Várhatóan több nézettségi csúcs is hamarosan a múlté lesz.

A vasember 2008

Hogy felkészüljön a szerepre és formába kerüljön, Robert Downey Jr. heti öt alkalommal végzett súlyzós edzéseket.

2. Chaplin (1992)

A nagy tekintélyű hollywoodi rendező, Max Sennet nagyot nézett, amikor egy jelentéktelen külsejű fiatalember érkezett egy forgatás kellős közepébe csöppenve. Nem gondolta, hogy ez a szerencsétlen figura lehet a londoni varieték ünnepelt sztárja, akit ő hatalmas gázsiért szerződtetett. Ő volt minden idők legnagyobb komédiása: Charlie Chaplin. A fiatal Robert Downey Jr.-t Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték a fő színészi kategóriában.

Chaplin 1992

Robert-et Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték Charles Chaplin megformálásáért.

1. A bíró (2014)

Hank Palmer (Robert Downey jr.) sikeres ügyvéd, aki csupán anyja temetésére megy haza szülővárosába. Nem akar ott maradni, mivel apjával nincsenek jóban. Apja (Robert Duvall), Joseph bíró, aki igen erős hatalmi pozícióban van a városban. Amikor apját gyilkossággal vádolják meg, mégis újra visszatér szülővárosába, hogy kiderítse az igazságot, illetve ő lehessen a jogi védelem apja számára.

A bíró 2014

A nagyvárosi menő ügyvéd, Robert Downey Jr. és Robert Duvall a filmben.

10 híresség, aki drogtúladagolásban halt meg

Van, ami kimaradt, vagy amivel nem értesz egyet? Várjuk kommentben! Ha tetszett cikkünk nyomj egy LIKE-ot FACEBOOK oldalunkra!

(Robert Downey Jr. film címlapkép forrása)
(Robert Downey Jr. film történetek forrása)

//milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·