FILMEZZUNK.HU
Predator - A ragadozó (2018) - Előzetes

Jön a Predator 5!

3769

Jön a Predator 5!

Ha hinni lehet a híreknek még az idén megkezdődhetnek a Predator 5 munkáltai, amelynek rendezői székét Dan Trachtenberg foglalhatta el, akinek neve a legtöbbeknek talán a Cloverfield Lane 10 kapcsán csenghet ismerősen. A korábbi hírek szerint a projekt a kultikus franchise rebootja lesz majd, amelynek cselekményével kapcsolatban érkezett is némi információmorzsa.

Predator - A ragadozó - Kritika

A sztorin ezúttal érezhető némi történelmi ihletettség: egy komancs törzsi világában járunk, amelynek mindennapjait még nem dúlták fel az európai hódítók. Itt él Kee, aki mintha látnoki erővel is bírna. A lány nagyon közel áll testvéréhez, Taabehez. Kee mindenben kész támogatni öccsét, aki várhatóan a törzs élére állhat. Ebben a világban férfiak uralkodnak, Kee azonban mindent megtesz, hogy bizonyítsa, ő is épp annyira rátermett harcossá tud válni, mint bármelyik férfi a törzsben.

Bár egyelőre nincsenek bővebb információk a Predator 5 szereposztásával kapcsolatban, Kee szerepére egy 19 éves lányt, Tabee szerepére pedig egy 17 éves fiút kasztingolnak jelenleg a készítők. Trachtenberg egy korábbi interjú során egyébként már elmondta, hogy a Predator 5 forgatókönyvén csaknem öt éven át dolgozott, így alig várja, hogy csapatával végre belevághasson a munkálatokba, amelyek a tervek szerint Calgaryban zajlanak majd.

Így néznek ki az Alkonyat sztárjai napjainkban!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·