FILMEZZUNK.HU
Kevin James legjobb filmjei, amiket vétek lenne kihagyni

Kevin James legjobb filmjei, amiket vétek lenne kihagyni

8853

Kevin James legjobb filmjei, amiket vétek lenne kihagyni

Kevin James Kevin George Knipfling néven született. Családja német származású. Mind két testvére a színészi pálya mellett döntött. Ifjabb korában birkózói, majd amerikai focis karriert szeretett volna befutni azonban sokunk örömére a színészet felé sodródott. Pályája során egy Emmy-díjra jelölték. Nagy díjak híján ugyan, de óriási bevételt hozó filmek főszereplőjeként, sok ember kedvencévé vált a négygyerekes, kerekded családapa, Kevin James. Lássuk most, mely alkotásokban nyújtott felejthetetlent a vígjátékokat szeretők szerint.

6) Férjek gyöngye (1998-2007) sorozat

Első sorozat, ami főszerepet adott szülinaposunknak. A nyolcadik évadban nyújtott alakításáért Emmy-díjra jelölték. Vidám hétköznapi hangulatú részekkel mutatja be, milyen az élet házasként még gyerekek nélkül. Filmbéli felesége (Leah Remini) tip-top, intelligens és akaratos, Ő maga pedig nagydarab, megelégedett, ám szerethető karakter.

5) A randiguru (2005)

Kevin James első filmje, amiben főszerepet kapott olyan neves színészek mellett, mint Will Smith és Eva Mendes. Sok díj típus létezik a filmes világban és ebben a alkotásban nem más, mint legjobb csók jelenetéért járót kapta meg. Egy túlsúlyos aktakukacot játszik, aki szerencsétlen a szerelem területén.

4) A pláza ásza (2009)

A husis testalkat már szinte hozzánőtt a karakteréhez. Ebben a filmben is egy ügyetlen férfit alakít, aki egy bevásárlóközpont igazi hősévé válik. Egyedülálló apukaként neveli hasonló testalkatú lányát. Ha szomorú a pite megvigasztalja, ha alkoholt iszik bedurvul, ha leesik a vércukra kell a nyalóka…

 A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) - Kevin James

2009-ben A pláza ásza volt az első film, mely elérte a 100 millió dolláros határt.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·