FILMEZZUNK.HU
Új premierdátumot kapott a Loki sorozat

Új premierdátumot kapott a Loki sorozat

2876

Új premierdátumot kapott a Loki sorozat

Pár hónapja láthattátok a Loki első trailerét, melyben visszatér a Marvel moziverzumának egyik legkedveltebb karaktere, a csínytevések istene, és akitől a rajongóknak a Bosszúállók 4-ben végső búcsút kellett venniük.

Január 15-én érkezett a WandaVízió (Wandavision) minisorozata, ami mostanra sajnos már a végéhez közeledik. De aggodalmora nincs ok, hiszen tavaly a Marvel 12 sorozatot is beharangozták, melynek következő produkciója március 19-én debütál A Sólyom és a Tél Katonája címmel. Ám ezután sem maradnak a rajongók kedvenc szuperhőseik nélkül, de az eddig meghirdetett május 21-i Loki sorozat premiere kicsit eltolódott.

Ez a sorozat -és úgy hiszem a legtöbb Marvel rajongó nevében mondhatom-,  az egyik legnagyobb várományosa az elkövetkezendő MCU sorozatoknak, amelyben a Lokit játszó Tom Hiddleston ismét a csínytevés istene bőrébe bújik. Loki karaktere számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, bár a karaktertől kénytelenek voltunk búcsút venni a Végtelen háborúban,  mégis további találgatásra ad okot, hová is tűnt a Végjáték cselekménye szerint, miután sikerült meglógnia a Tesseracttal.

A Loki széria története sajnos továbbra sem került nyilvánosságra, de annyi biztos, hogy hamarosan választ kaphatunk kérdéseinkre. Azt viszont már lehet tudni, hogy kronológiailag a WandaVízió a Végjáték történései után játszódik, és amely szorosabban kapcsolódik a Doctor Strange az őrület multiverzumában sztorijához. A 6 részes minisorozata új premierdátumot kapott, így a széria  június 11-én debütál a Disney+ műsorkínálatában.

Szerző: MéziMcFly

Marvel őrület! 12 sorozat érkezik a Marveltől


Article Tags: ·