FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Milla Jovovich legújabb filmje, melyet Budapesten forgattak

Előzetest kapott Milla Jovovich legújabb filmje, melyet Budapesten forgattak

1274

Előzetest kapott Milla Jovovich legújabb filmje, melyet Budapesten forgattak

Nagy erőrelépés a magyar filmiparban, hogy az utóbbi időkben mind az európai, mind az amerikai stúdiók egyre gyakrabban forgatnak Magyarországon, ahol szivet melengető viszontlátni hazánk nevezetességeit. A hamarosan érkező film több tagja Amerika után most Kínából érkezett hozzánk. A premier a The Rookies címet kapta, melynek főszereplője a Kaptár-sorazatból ismert Alice karaktere, azaza Milla Jovovich.

A filmet szinte végig Magyarországon vették fel, így mondanunk sem kell, hogy számos budapesti helyszín felbukkan a jelenetekben, mint például a Szabadság híd, a Gellért-hegy, a Váci utca, a Magyar Állami Operaház és a Szabadság tér. Érdekesség, hogy Budapest mellett egy üldözős jelenet erejéig a stáb még  Szentendrére is ellátogatott. A történetben egy extrémsportoló véletlenül illegális nemzetközi ügyletekbe keveredik, így Budapestre kell látogatnia, ahol egy titkosügynök, Bruce (Milla Jovovich) segít neki az életben maradásban.

A The Rookiest 2018-ban forgatták nálunk, és a rá következő évben, 2019. július 12-én már bemutatásra is került Kínában, majd 2020 januárjában Japánban is debütált. A nemzetközi premiert végül keresztülhúzta a járványhelyzet, és azóta nincs pontos premierdátum annak kapcsán, hogy  a többi országban mikor fogják bemutatni az akciófilmet. Jó hír viszont, hogy azóta a produkció angol szinkronos előzetest kapott, így nagy eséllyel bízhatunk abban, hogy a premier előbb-utóbb hazánkban is vetítésre fog kerülni.

Szerző: MéziMcFly

25 kép, ami megmutatja, hogyan működnek a speciális effektek a filmekben


Article Tags: · ·