FILMEZZUNK.HU
Tippek, hogy biztosan jó tévét válassz!

Tippek, hogy biztosan jó tévét válassz!

898

Tippek, hogy biztosan jó tévét válassz!

Nem véletlenül a televízió az egyik legnépszerűbb otthoni szórakoztató elektronikai eszköz, ahogy ez a jellemzés is mutatja, arra született, hogy mulattasson, borzongasson, informáljon, de legalábbis nézhessük rajta a kedvenc sorozatunkat.

Tippek, hogy biztosan jó tévét válassz!

Éppen ezért a háztartások javában találkozhatunk is vele, de éppígy azzal a jelenséggel, hogy egyetlen készülék már nem elégíti ki a család igényeit, illetve a régi darab túl kicsinek ítéltetett, ezért egy új példány beszerzését veszik fontolóra. Emellett az is gyakran előfordul, hogy a megváltozott műsorfogyasztási szokások, az online streaming szolgáltatások térnyerése a laptopok monitorai elég szögezi a nézőket, miközben egy megfelelően kiválasztott tévékészülék sokat hozzátehetne a moziélményhez. A tévék összehasonlítása segítségünkre lehet abban, hogy megtaláljuk a számunkra ideális darabot, amivel személyre szabottan élvezhetjük magasabb minőségben a filmeket, sorozatokat. Nézzük, mire érdemes fókuszálnunk, ha jól szeretnénk dönteni.

Alapok

Először persze mérlegelnünk kell, hogy a pénztárcánkat milyen szélesen tudjuk és akarjuk kinyitni az ügy érdekében, ahogy azt is át kell gondolni, mekkora helyünk van az új tévé számára, illetve hogy hol helyezzük el az otthonunkban. Ha az alapok megvannak, akkor ezzel sikerült is szűkítenünk a kört: képkivetítés technológia kérdésében, ahogy a képernyőátló ügyében is közelebb vagyunk a célhoz. Így már csak a filmezési szokásainkat kell átgondolni, illetve azt, mire fogjuk használni a televíziót.

Nem csak szép, okos is

A Smart tévé jóval többet tud hagyományos társainál, csak az a kérdés, nekünk mire van igényünk? Ha szeretnénk böngészésre is használni a tévét, esetleg arra, hogy visszanézzünk egy-egy elszalasztott műsort, és az online szolgáltatókon keresztül követnénk a sorozatainkat, akkor az okos tévét nekünk találták ki. A választásunknak ára van, de ha kihasználjuk a rengeteg tudást, amivel bír, akkor megéri a befektetést.

Bemenetből sosem elég

Amikor új tévé vásárlására adjuk a fejünket, akkor a tökéletesebbnél tökéletesebb felbontású képernyők közül kell választanunk, ami szinte lehetetlen küldetés. Döntésünkben az lehet leginkább segítségünkre, hogy tudjuk, milyen távolról nézzük majd a tévét, és ott menyire számít ez a különbség, de ami a totális és az ultra hd küzdelménél fontosabb, hogy milyen bemenetekkel rendelkezik a készülék. A több HDMI bemenettel csak nyerhetünk, ahogy az USB és SD kártyaolvasóval is!


Article Tags: ·