FILMEZZUNK.HU
Matthew McConaughey felhagyhat a színészettel, ugyanis kormányzónak készül

Matthew McConaughey felhagyhat a színészettel, ugyanis kormányzónak készül

675

Matthew McConaughey felhagyhat a színészettel, ugyanis kormányzónak készül

Az 51 éves Matthew McConaughey Oscar-díjas és Golden Globe-díjas színész kormányzói babérokra tör. Az amerikai fenegyerek komolyan fontolgatja, hogy 2022-ben indulna a választásokon Texas kormányzói posztjáért. Texasban mindössze két kritériumnak kell megfelelni ezért a posztért. Az egyik, hogy be kell tölteni hozzá a 30. életévet, a másik, hogy a választást megelőző öt évben már Texasban kell élni. Matthew amúgy tősgyökeres texasi lakos, így mindkét pontnak megfelel.

Matthew McConaughey még idén kiadja memoárját - a színész őszinte vallomása

Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy Matthewnak tavaly jelent meg egy könyve Zöldlámpa címmel. A könyv egyszerűen csodálatos, Matthew-hoz hűen nagyon laza stílusú, könnyed és vicces. A színész mesél benne az életéről, fontos dolgokról, amiket az élet tanított neki. A Zöldlámpa arról is szól, hogy a sárga és a piros is előbb-utóbb zöld lesz, amit természetesen az életre ért. Többek között megtanítja, hogyan vészeljük át a nehéz helyzeteteket, mindezt az ő aranyos, lezser , de ütős előadásmódjával. Ám a színész úgy érzi, hogy új fejezetet kíván nyitni az életében és a könyv mellett van még mit tanítania és megosztania a világgal, ezzel magyarázza, hogy ezúttal a kormányzói posztot kívánja megcélozni.

“Azt hiszem, van néhány dolog, amit meg kell tanítanom és meg kell osztanom az emberekkel, de milyen szerepben? Mi a feladatom az élet következő fejezetében, amely felé tartok?”

Továbbá elmondta, hogy rengeteg politikai ötlete van, és úgy érzi, ezzel a társadalom hasznára lehet, és a saját életében is keresi a következő célt. Texasban jelenleg Greg Abbott a kormányzó, ha McConaughey komolyan indulna, valószínűleg vele kéne versenybe szállnia. Ha Matthew tényleg belevág a kormányzóságba , reméljük ő kapja meg a többségi szavazatot.

Szerző: MéziMcFly

“Isten csodálatos! Áldottnak érezem magam a gyermekem miatt.” – Matthew McConaughey


Article Tags: · ·