FILMEZZUNK.HU
A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben

7621

A leghíresebb színész párosok

A mindennapok munkahelyén, lásd irodában, orvosi rendelőben, iskolában is megvannak azok a személyek, akikkel szeretsz együtt dolgozni. Könnyebben, gördülékenyebben megy a munka, ha tudod, hogy számíthatsz a másik fél szakértelmére. Nos, a filmiparban is hasonlóképpen működik ez. Vannak olyan színész párosok, akiket előszeretettel szerződtetnek le több filmben is, mert olyan jó a közös alakításuk. Lássuk csak kik is ezek a híres színész párosok.

Ben Stiller és Owen Wilson

A megnevettetés nagy mesterei, sok filmet forgattak már együtt. Napjainkig összesen 12 produkcióban játszottak együtt. Míg egyedül egyikük sem alkotott nagy bevételű filmet, addig együtt határ volt a csillagos ég. Pár ismert közös filmjük: Strasky és Hutch, Apádra ütök, Zoolander, a trendkívüli, Éjszaka a múzeumban.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - Starsky és Hutch

Ben Stiller és Owen Wilson a megnevettetés nagy mesterei. Napjainkig összesen 12 produkcióban játszottak együtt

Richard Gere és Julia Robert

A magányos gentleman és a szeleburdi vörös, legendás párost alkotnak a romantikus filmek terén. Párosuk minden filmben ugyanazzal a felállással indul, végül mindig egymásba szeretnek. Richard megnyilatkozása szerint mindig is szeretett Juliával dolgozni. 9 év alatt két nagy sikerű, egész estés vígjátékot hoztak össze: Micsoda nő!, Oltári nő címmel.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - Richard gere julia roberts

A magányos gentleman és a szeleburdi vörös, legendás párost alkotnak a romantikus filmek terén.

Adam Sandler és Drew Berrymore

A vígjáték filmiparának két meghatározó színésze nem egyszer összefogott, hogy megnevettesse közönségét. Mindkét színész szókimondó, az élet szenvedéseiből is nevetésre serkentő stílusa közkedveltté tette őket. Filmjeik a hétköznapi életből merítenek, akár család, házasság, munka a téma, verhetetlenek a paródia terén. Közös filmjeik: Kavarás, Az 50 első randi, Nászok ásza

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - 50 első randi

Mindkét színész szókimondó, az élet szenvedéseiből is nevetésre serkentő stílusa közkedveltté tette őket

Martin Lawrence és Will Smith

A csokihumort luxus kivitelben, napjaink legnézettebb színészpárosa szolgáltatja. A sármos, intelligens magas srác Will és az alacsony, beszólogatós, kompenzálós humorzsák Martin szeretnek együtt dolgozni, ezt a három részes filmjeik is bizonyítják. A vicces és akcióban dús hekusfilm, mindenkinek kedvencévé vált. Közös szerepek: Bad Boys 1-2-3. 2022-ben pedig újra rosszfiúk lehetnek, hiszen jön a Bad Boys negyedik része!

Bad Boys 1995

Martin Lawrence és Will Smith megállíthatatlan a Bad Boys első részében

Helena Bonham Carter és Johnny Depp

Párosukat, amit hol gótikus sötét, hol elvont és nyomasztó, hol pedig klasszikus filmek főszereplésében láthatjuk. Általában ugyanaz a rendezője az alkotásoknak, amikben együtt játszanak, Helena férje, aki nem mellesleg nagyon jó barátja Johnny-nak. Ismertebb közös filmjeik: A magányos lovas, Alice Csodaországban, Sweeney Todd.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben

Johnny Depp és Helena Bonham Carter párosát hol gótikus sötét, hol elvont és nyomasztó, hol pedig klasszikus filmek főszereplésében láthatjuk.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet

A drámai romantikus filmek koronázatlan királya és királynője nem más, mint Kate és Leo. Első művük minden nő és néhány romantikus érzelmű férfi szívébe lopta be magát. A célközönség alig várta újabb közös filmjüket, azonban erre 10 évet kellett várni. Újra visszatértek a tragikus történetükkel, megmutatva hogy életük végéig sosem lehetnek boldogok együtt, valamelyiküknek mindig meg kell halnia. Egész estés filmjeik: Titanic, A szabadság útjai

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben

A drámai romantikus filmek koronázatlan királya és királynője nem más, mint Leo és Kate. Ez a jelenetsor valószínűleg minden filmrajongónak beégett a tudatába

+1) Bud Spencer és Terence Hill

Azaz Bambino és Trinity, vagy Tom és Slim, netalántán Doug és Rosco, esetleg Wilbur Walsh és Matt Kirby? Folytassuk a sort? Azt gondolták, hogy a híres színész párosok listájából kimarad a filmtörténelem legismertebb duója? Higgyék el a neveket tudnánk még jó sokáig sorolni, hiszen Bud és Terence, összesen 17 produkcióban szerepeltek együtt. Sajnos felmérést még nem készítettünk, de valószínűleg, ha azt kérdeznénk kedves Olvasóinktól, hogy melyek a leghíresebb színész párosok, 99%-ban ezt a duót írnák le először lapjukra. 2016-ban sajnos Bud elköltözött az élők sorából, azonban még napjainkban is meghatározó a párosuk.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben

Bud Spencer és Terence Hill, kedvenc színész párosunk összesen 17 produkcióban szerepeltek együtt

10 őszinte sztárbarátság, ami egy kicsit furcsának tűnhet elsőre

Ha a híres színész párosok listájából kifelejtettük a kedvencedet, jelezd nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Címlapkép forrása)

//bluegirl és milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·