FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Anthony Hopkins új akciófilmje!

Előzetest kapott Anthony Hopkins új akciófilmje!

1346

Előzetest kapott Anthony Hopkins új akciófilmje!

Az Oscar-jelölések kapcsán megírtuk mi is, hogy a 83 éves Sir Anthony Hopkins rekordot döntött: ő lett minden idők legidősebb nomináltja a fő színészi kategóriában a The Father című filmmel. A színész azonban nem pihen, a fajsúlyos dráma után most egy vérbeli akcióthrillerben tűnik fel. Ő alakítja a főszereplő bérgyilkos (Anson Mount) mentorát és főnökét. A sztori szerint a legújabb megbízatást úgy adja át neki, hogy csak a helyszínt jelöli meg, a célpont kilétére a férfinak kell rájönnie. A jelöltek közt ott van a helyi seriff (David Morse) is, és a helyzetet bonyolítja, hogy a bérgyilkos a kisvárosban megismerkedik egy vonzó nővel (Abbie Cornish).

A The Virtuoso előzeteséből kiderül, hogy a noiros hangulatú film egyetlen karakterének motivációjában sem lehetünk biztosak; még a főhős szándékai sem egyértelműek. A szálakat a háttérből Hopkins figurája mozgatja, és közben a bérgyilkos mellett valószínűleg a közönséget is megtéveszti.

Az Oscar-díjas színésznek jól állnak a rejtélyes, ijesztő, de intelligens karakterek, akikről nehezen dönthető el, hogy a jók vagy a gonoszok táborát erősítik. A közelmúltban több ilyen emlékezetes szerepe is volt, például a Westworld első évadában, a Törés című jogi thrillerben vagy a Gyilkos ösztönben, ahol szintén Abbie Cornish volt az egyik partnere. Nick Stagliano (A bár) filmje április 30-án lesz látható az éppen nyitva tartó mozikban, és ezen a napon kerül fel a VOD-szolgáltatók műsorkínálatába is, május 4-én pedig Blu-ray- és DVD-kiadást is kap.

“Legyetek kitartóak és Jézus Krisztus meg fog benneteket segíteni” – Anthony Hopkins

(Via port.hu)


Article Tags: · ·