FILMEZZUNK.HU
Biszexuális lehet A Sólyom és a Tél Katonája főszereplője?

Biszexuális lehet A Sólyom és a Tél Katonája főszereplője?

1444

Biszexuális lehet A Sólyom és a Tél Katonája főszereplője?

A készítők figyelmét is felkeltették a legújabb teóriával, amiről A Sólyom és a Tél Katonája első epizódja óta beszélnek a rajongók. Egy elszóláson megakadt a rajongók figyelme, amiből most sokan arra a következtetésre jutottak, hogy Bucky Barnes nemcsak a nőkhöz, hanem a férfiakhoz is vonzódik.

BRÉKING: Befutott A Sólyom és a Tél Katonája előzetese!

A Disney+ sorozat első epizódjában Bucky Barnes randira megy, természetesen egy nővel, azonban megjegyzi, hogy nagyon sok tigrises képet látott abban a társkereső alkalmazásban, amit használ. Ez a kijelenés vezetett ahhoz a rajongói teóriához, miszerint az HYDRA korábbi bérgyilkosa a férfiakat is megnézte magának az alkalmazásban, s talán még jobbra is húzhatta őket. Akinek esetleg nem lenne a meg háttér információ ehhez, egy időben nagy népszerűségnek örvendett a férfiak körében, hogy tigrises képet töltöttek fel. Később az egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazás, a Tinder tiltotta is az ilyen profilképeket.

Sok őrült teóriáról olvashattunk már, és ez is csak egy vad rajongói elméletnek tűnhet. Azonban az NME újságíróját, hogy feltegye a kérdést a sorozat készítőjének. Malcolm Spellman showrunnert kérdezték erről, aki elsőre nevetett egy nagyot, majd egy határozott választ adott, hogy erre a kérdésre is választ kapunk. Nem szeretett volna foglalkozni ezzel az elmélettel, de ígérete szerint a későbbiekben erre is választ kapunk majd. Váratlan és merész húzás lenne a készítők részéről, ha ezt az utat választanák.

Döbbenetes siker a Marvel A Sólyom és a Tél Katonája sorozata!

(Via WideScreen.hu)


Article Tags: · ·