FILMEZZUNK.HU
Ez brutális lesz, jön a Godzilla vs. Kong film!

Döbbenetes siker a Godzilla vs. Kong, az emberek tömegben tódultak a mozikba

1393

Döbbenetes siker a Godzilla vs. Kong, az emberek tömegben tódultak a mozikba

Hihetetlen, de már több, mint 100 millió dollár bevételnél jár az új Godzilla-film! Mindig is szerette a közönség Godzillát, és most Hollywood King Konggal eresztette össze, a nézők pedig első nekifutásra egyöntetűen bólintottak erre a párosításra, legalábbis így interpretálhatjuk a bevételi adatokat, amik szerint a világpremier hétvégéjén 121,8 millió dollár folyt be 38 piac 56 777 vásznáról – és ezek a bevételek egyelőre még Amerikán kívülien, hiszen ott csak a héten kerül bemutatásra a film.

Ez brutális lesz, jön a Godzilla vs. Kong film!

Az alkotás legjobban Kínában szerepelt, ahol több, mint 70 milliós sikernek bizonyult, pont annyi pénzt hozva, mint a legutóbbi Godzilla, illetve a King Kong-film. És mindezt tette, annak ellenére, hogy világjárvány tombol…

A szerdai amerikai premier érdekessége az lesz, hogy ott nem csak mozikban lesz látható a film szerdától, hanem az HBO Maxra is felkerül, így a szolgáltatás előfizetői mindenféle felár nélkül is megnézhetik a filmet egy hónapon keresztül annyira, amennyiszer csak akarják. Természetesen arról még nem tudni, hogy itthon mikor láthatjuk a két óriásszörnyet, hiszen még az sem ismert, hogy a mozik mikor nyithatnak ki ismét.

Coming outolt Godzilla gyermeke

(Via SG.hu)


Article Tags: ·