FILMEZZUNK.HU
Agyeldobós előzetest kapott a Mortal Kombat!

Minden eddiginél brutálisabb előzetest kapott a Mortal Kombat!

3410

Minden eddiginél brutálisabb előzetest kapott a Mortal Kombat!

Új előzetest kapott a legendás verekedős játéksorozat, a Mortal Kombat legújabb filmes feldolgozása, amely április 16-án érkezik az HBO Max streamingszolgáltató oldalára és – ahol a vírushelyzet megengedi – a mozikba. A videó alapján a készítők tartották az előzetes ígéretüket, és hűen ültették át a vászonra a játékok brutalitását: fröcsög a vér, repülnek a testrészek, ahogy azt a Mortal Kombattől megszokhattuk.

A történet főhőse egy a játékokban nem szereplő karakter: egy Cole Young nevű MMA-bunyós, aki egy titokzatos bérgyilkos elől menekülve megtudja, hogy egyike azoknak a kiválasztott harcosoknak, akik a földet képviselik egy olyan, kozmikus harcművészeti tornán, melyen a világunk sorsa a tét. Persze már a trailerben feltűnik számos, a játékokból jól ismert figura is, úgy, mint Sonya Blade és Jax Briggs, az amerikai hadsereg különleges egységének katonái; Liu Kang és Kung Lao, a két shaolin szerzetes; Kano, a lézerszemű ausztrál zsoldos; Raiden nagyúr, a villámisten, aki egyúttal a földi világ védelmezője is, de a főgonosz Shang Tsung és a két ikonikus nindzsa, Scorpion és Sub-Zero is megjelenik.

A filmet rendezőként az elsőfilmes Simon McQuid jegyzi, a producerek közt pedig ott találjuk azt a James Want, aki elsősorban horrorfilmjeiről híres, ő rendezte többek közt a Fűrész első és harmadik részét, de az Insidious- és a Démonok között-széria első két felvonása is az ő nevéhez fűződik. A színészgárda tagjai közül többen is – így például a Cole Youngot alakító Lewis Tan, a Scorpiont játszó Hiroyuki Sanada, vagy a Sub-Zero maszkját magára öltő Joe Taslim – komoly harcművészeti múlttal rendelkeznek, ami garancia lehet a látványos és hiteles bunyós jelenetekre. Az előzetes mindenesetre bizakodásra ad okot, úgy tűnik, hogy hangulatos, akciódús és a forrásanyaghoz hű filmadaptációt kap minden idők legsikeresebb verekedős videójáték-sorozata.

Színészek, akik meghaltak, mielőtt bemutatták volna életük filmjét

(Via magyarhirlap.hu)


Article Tags: · · · · · · ·