FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – 2017. augusztus 24-től

Az eredeti párossal és jóval előbb jön a Sokkal több mint testőr 2!

2937

Az eredeti párossal és jóval előbb jön a Sokkal több mint testőr 2!

A Sokkal több, mint testőr folytatása, a The Hitman’s Wife’s Bodyguard eredetileg tavaly augusztus 28-án került volna bemutatásra az amerikai mozikba, azonban a járványnak köszönhetően az idei évre halasztották a premierjét, mégpedig augusztus 20-ára. A majdnem egy éves csúsztatás után jó hír, hogy a filmet valamivel hamarabb, már június 16-án meg lehet nézni Amerikában. A magyar bemutatóról egyelőre még nincs információ.

Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard, 2017)

A 2017-es Sokkal több mint testőr története a világ legjobb testőréről és legfőbb ellenségéről, a világ legjobb bérgyilkosáról szólt. A komikumot és izgalmat pedig az szolgáltatta, hogy e két nemezist a közös ügy egy oldalra szólít. A film 2017 egyik nagy meglepetése volt, hiszen surranópályán vált sikeressé. Legalábbis a 30 millió dolláros költségekhez mérten a 177 millió dolláros bevételt azért már el lehet vaskos sikernek is könyvelni.

Az új epizódra természetesen visszatért Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson, valamint Salma Hayek is. A sikert követően természetesen a rendező személye sem változott, Patrick Hughes dirigálhatta ismét a stábot, ahogy forgatókönyvet is az első részt is jegyző Tom O’Connor írta meg. Minden adott tehát ahhoz, hogy a film megismételje az előd sikeres szereplését.

10 rajzfilm, ami teljesen máshogy néz ki a világ különböző országaiban

(Forrás: sg.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·