FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone rendezi a Creed 2-t!

Sylvester Stallone visszatér, mint Rocky Balboa?

1208

Sylvester Stallone visszatér, mint Rocky Balboa?

1976-ban mutatkozott be a világnak az aranyszívű bokszoló, Rocky Balboa, akit Sylvester Stallone alakított egészen a 2018-ban bemutatott Creed 2-ig. A színész akkor bejelentette, hogy nyugdíjba küldi a karaktert, és jó eséllyel már a folytatásban sem láthatjuk őt, de úgy tűnik, hogy meggondolta magát, és mégis visszatér Rocky – csak nem úgy, ahogy szeretnénk.

Készül Sylvester Stallone legújabb Rocky filmje!

Sylvester Stallone elárulta, hogy nemrég elkezdett dolgozni egy előzménysorozaton, ami az 1960-as években játszódna a mindössze 17 éves Rockyval a főszerepben, aki egy igazi „elveszett lélek” volt akkoriban. Olyan témákat és eseményeket érintene az alkotás, mint például a holdra szállás, a The Beatles-láz, Kennedy halála, a feminista mozgalom és a szexuális forradalom – mindezt az ifjú, naiv, kétségbeesett Rocky szemszögéből, aki nem tudja, mihez kezdjen az életével.

Ez elég izgalmasan hangzik, főleg, hogy állítólag még a széria többi közönségkedvenc figuráját is megismerhetnénk benne fiatalon. Viszont ezek alapján szinte kizárt, hogy Sly is szerepelni fog az alkotásban, ami azért elég nagy csalódás lehet a rajongóknak, hiszen Rocky miatta vált ikonikussá. Sylvester Stallone írná a jelenleg még cím nélküli sorozatot, amit valamelyik streaming platformra tervez. Tíz epizódból állnának az évadok, amikből nem lenne túl sok, és egyelőre az sem biztos, hogy lesz belőle valami – de a színész ettől függetlenül nagyon izgatott miatta, ami abból is látszik, hogy még a követőivel is megosztotta azokat a papírokat, amiken összegyűjtötte az ötleteit

Sylvester Stallone életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·