FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Russell Crowe is csatlakozik a Marvel Moziverzumához!

BRÉKING: Russell Crowe is csatlakozik a Marvel Moziverzumához!

970

BRÉKING: Russell Crowe is csatlakozik a Marvel Moziverzumához!

A Thor: Ragnarök után ismét Waititi kerül a rendezői székbe, ami máris sokak szerint garancia arra, hogy nagy durranás lesz a negyedik Thor-film, a Love and Thunder. A fel-felröppenő hírek az egyre bővülő stáblistarobbantó szereplőgárdáról pedig csak tovább fokozzák a várakozásokat. Ott van többek között Christian Bale, aki, akárcsak Crowe, a DC univerzumából lép át a Marvel (sötét) oldalára a produkció kedvéért, amelyben a főgonosz, azaz Gorr, a Mészáros bőrébe bújik. A filmben természetesen Chris Hemsworth játssza a címszerepet, méghozzá olyan nagy nevek oldalán, mint Chris Pratt, Matt Damon, Natalie Portman, Tessa Thompson, Jaimie Alexander, Melissa McCarthy, Sean Gunn és maga Taika Waititi.

Russell Crowe majdnem meghalt filmforgatás közben

A következő pedig Russell Crowe lesz – adta hírül a Collider. A Gladiátorért Oscart nyert színész A DC-univerzumban Jor-Elt, Superman édesapját alakította, és legutóbb a 2020-as Téboly című thrillerben láthattuk. Arról sajnos még nem lehet tudni, hogy milyen szerepet tölt majd be a Love and Thunderben. Leginkább azt rebesgetik egyelőre, hogy egy rövidebb cameo szerep valószínű.

Emellett a színész Peter Farrelly filmjében, a The Greatest Beer Run Ever-ben fog szerepelni Zac Efron oldalán. A The Georgetown Projectben is hamarosan láthatjuk, és készülőfélben van az American Sun című film is, amelyben szintén ő lesz az egyik főszereplő.

Döbbenetes siker a Marvel A Sólyom és a Tél Katonája sorozata!

(Via Puliwood)


Article Tags: · · ·