FILMEZZUNK.HU
A mélyből a csúcsra - 23 érdekesség a Marvel királyáról, Robert Downey Jr.-ról

A mélyből a csúcsra – 23 érdekesség a Marvel királyáról, Robert Downey Jr.-ról

3711

16. A „3000-szeresen szeretlek” kifejezést, amelyet Tony Stark mond a lányának, Morgannak a „Bosszúállók: Végjáték” című filmben, valójában a saját gyermeke mondta ezt neki. Osztotta meg Anthony Russo és Joe Russo rendezőkkel, akiknek tetszett és hozzáadták a filmhez.

17. Nem könnyű a Hollywood Million Club tagjává válni (olyan csillagok, akik filmenként több mint 20 millió dollárt keresnek), ahova Robert is bekerült, amit  az Iron Man franchise sikerének köszönhet.

Brutális mennyiségű pénzt követel Robert Downey Jr. az MCU-ba való visszatérésére

18. Robert autókat gyűjt. Van Corvette, Bentley, Volvo, Mustang és néhány Audi, Porsche, Mercedes kocsija is.

19. Robert Downey Jr. azon színészek közé tartozik, akik több mindenben is tehetségesek. Rob énekesként is megállja a helyét, sőt, még szólólemeze is van. 2004-ben adta ki a “The Futurist” nevű albumát a Sony-nál, melyben keverednek a pop, a jazz és a klasszikus zene elemei.

20. Robert Downey Jr. sokat köszönhet a Wing Chun kung-funak. Bevallotta, hogy ez segített neki abban, hogy megküzdjön drogfüggőségével. A színész 2003-ban vágott neki a Wing Chunnak Los Angelesben, és állítólag azóta is heti 3 alkalommal edz 3 órán keresztül.

21. Robert Downey Jr. sem tartozik a legmagasabb színészek közé, mindössze 174 cm magas. Így az ő esetében magassarkú cipőt kellett alkalmazni több filmjében is. Ez nem szokatlan az alacsonyabb színészeknél.

22. Imádja a macskákat.

23. Jon Favreau, aki az Iron Man rendezője azt mondta, hogy a haverja egyetlen hibája az, hogy „nem tud főzni.”

Szerző: MéziMcFly

20 fotó a múltból, amely a hírességek életét mutatja be egy váratlan szemszögből

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · ·