FILMEZZUNK.HU
Chris Evans számára véget ér a Marveles pályafutása

Nagy meglepetés: jön az Amerika kapitány 4?

4862

Mégis elkészülhet az Amerika kapitány 4

Attól a pillanattól fogva, hogy Steve Rogers, az Marvel moziverzum Amerika Kapitánya a Bosszúállók: Végjáték fináléjában úgy döntött, hogy esélyt ad magának a boldogságra és azt az életet választja, amitől korábban megfosztotta a sors, kérdésessé vált a karakter jövője. Tekintettel arra, hogy a képregényekben bármi lehetséges, többek között időutazás vagy a párhuzamos világok koncepciójának felhasználása révén is újra csatasorba lehetne állítani a Kapitányt, rengeteg rajongó biztosra veszi, hogy a Rogerst megformáló Chris Evans újbóli felbukkanása a filmvásznon csupán idő kérdése.

9. Amerika Kapitány: A tél katonája /2014/

De nem ez az egyetlen út, amin a Marvel elindulhat, hiszen a füzetek karakterei közül többen is kezükbe fogták az ikonikus pajzsot, hogy ők testesítsék meg mindazt, amit Amerika Kapitány szimbolizál. A hatodik – és egyelőre utolsó – részéhez ért The Falcon and the Winter Soldiernek épp az utódlás kérdése az egyik központi eleme. A sorozat írói Steve Rogers három lehetséges örökösét is meglengették csaliként a nézők orra előtt, megteremtve a feltételeit annak, hogy a Kapitány (bárki is legyen az) visszatérjen a filmvászonra.

A The Hollywood Reporter számolt be arról elsőként, hogy készül a következő Captain America film, amelynek szkriptjét a The Falcon and the Winter Soldier showrunnere és vezető írója, Malcolm Spellman, valamint az említett sorozat egy másik forgatókönyvírója, Dalan Musson jegyzik majd közösen.

Maga a projekt annyira friss még, hogy sem a rendező, sem a fontosabb szereplők kiléte nem ismert, köztük azé, aki majd Amerika Kapitány lesz. Persze a sorozat záróepizódját megnézve azért már sejthetjük, hogy a James “Bucky” Barns, John Walker és Sam Wilson alkotta trióból ki lesz a befutó. Hacsak nem épp arra használja majd a Marvel az új szólófilmet, hogy Steve Rogers visszavegye azt, ami a rajongói szerint őt illeti, de erre azért viszonylag kevés esélyt látunk.

A Bosszúállók: Végjáték szerelmespárjai a valóságban

(via gamestar.hu)


Article Tags: · · · ·