FILMEZZUNK.HU
Beúszott a Pixar nyári filmjének nagy előzetese!

Beúszott a Pixar nyári filmjének nagy előzetese!

1493

Beúszott a Pixar nyári filmjének nagy előzetese!

Ha egy animációs film előtt felbukkan a Pixar logó, akkor két dologban lehetünk teljesen biztosak: egyrészt garantáltan jól fogunk szórakozni, másrészt egy érzelmes történetben lesz részünk. Tavaly a Lelki ismeretekkel talán az eddigi legérdekesebb koncepciót álmodta meg a stúdió, az idei alkotása viszont másfajta módon kívánja megcélozni az érzékszerveinket.

A Luca című animációs film legújabb kedvcsinálóját nézve szinte harapni lehet a nyári hangulatot, ami nem csoda, hiszen a különleges történet az olasz Riviérán játszódik. A középpontban Luca (Jacob Tremblay) és Alberto (Jack Dylan Grazer) állnak, akik első látásra átlagos fiúknak tűnnek, viszont hatalmas titkot őriznek arról, hogy kik is ők valójában. Akárhányszor víz éri a bőrüket, átváltoznak tengeri lényekké, akik a szárazföldön képesek emberi alakot ölteni.

A hangulatosnak ígérkező film rendezője Enrico Casarosa, aki korábban A Hold (La Luna) című kisfilmet készítette, de részt vett olyan animációs klasszikusok megszületésében, mint a Jégkorszak, a L’ecsó, a Fel! és a Coco, szóval izgatottan várjuk a végeredményt. Nézzétek meg a videót és megértitek, hogy miért. A Luca tervezett hazai bemutatója június 17, remélhetőleg addigra kinyitnak az itthoni mozik.

Nyíltan meleg főhősökkel a Pixar elkészítette első animációs kisfilmjét

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · ·