FILMEZZUNK.HU
Jön a Space Jam 2 és már az is kiderült, hogy miről fog szólni!

Michael Jordan is visszatér majd a Space Jam 2-ben!

1761

Michael Jordan is visszatér majd a Space Jam 2-ben!

Nincs már messze a Space Jam 2., amelyben visszatérnek mindenki kedvenc Bolondos dallamok-karakterei egy nagy kosármeccsre az aktuális kosaras sztárral, LeBron James-szel. Na, de ha már annyi vendégszereplőt tuszkoltak bele az alkotók, illetve a Warner Bros. a folytatásba, akkor az első rész sportcsillagjának, Michael Jordannek miért ne lehetne helye a 2. részben? Meg lehet nyugodni: lesz.

Space Jam - Zűr az űrben (1996)

Az Access Hollywood nevű show legújabb sztárvendége a Space Jam 2. antagonistáját, Al-G Rhythmet játszó Don Cheadle volt, és a beszélgetés során előkerült annak kérdése is, hogy Jordan benne lesz-e a közelgő filmben. Cheadle nem szőrözött, rávágta, hogy igen, de rögtön hozzátette, hogy nem olyan módon, ahogyan számítunk rá. Tyűha! Hogyan számítunk rá?

Van ugye az az opció, hogy személyesen jelenik meg a Space Jam 2-ben, tehát klasszikus formában, élőszereplős változatban eljátssza önmagát, mint LeBron James teszi. De lehet egy olyan is, hogy mondjuk CGI-jal áthozzák a 25 évvel ezelőtti Jordant a Space Jam – Zűr az űrbenből, és csak a hangját adja a kosaras sztár a karakternek, illetve akkori önmagának. A Chicago Bulls visszavonult legendás játékosa amúgy 58 éves, tehát lehet, hogy ha teljes valójában benne lesz a 2. részben, akkor kosarazni már nem fog. De mi egy mesterfiguraként vagy edzőfiguraként is el tudnánk képzelni őt. Ám lehet, pont ez az, amire Cheadle is gondolt, és valami teljesen másfajta vendégszereplése lesz Michael Jordannek. Július 16-án ki fog derülni, ugyanis ekkor kerül a mozikba és az HBO Maxre a Space Jam 2. a tengerentúlon. Nálunk Space Jam: Új kezdet címmel láthatjuk július 15-től a nagyvásznakon.

Space Jam: Új kezdet – Megérkezett a magyar szinkronos előzetes!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·