FILMEZZUNK.HU
Simon Baker 10 kihagyhatatlan filmje

Simon Baker 10 kihagyhatatlan filmje

11122

8) A gyilkos bennem él (2010)

Lou Ford, a jóképű texas-i kisvárosi sheriff-helyettes éli az unalmas hétköznapi életét. Szép felesége várja otthon és megbecsült tagja a közösségnek. Egészen addig, amíg fel nem bukkan egy prosti, akit neki kellene kiutasítani a városból. Találkozásuk mindent megváltoztat. Gyilkosságok sorozata veszi kezdetét. A gyanú Lou-ra terelődik és lassan kifogy a hazugságokból…

Simon Baker legjobb filmjei

9) Krízispont (2011)

Peter (Zachary Quinto) az egyik legbefolyásosabb befektetési banknál dolgozik kockázatelemzőként. Egy reggel a vele egy emeleten dolgozók szinte mindegyike megkapja felmondó levelét, köztük Peter főnöke, Eric is. Eric (Stanley Tucci) azonban – mielőtt elhagyná az épületet – egy pendrive-ot nyom Peter kezébe azzal, hogy nézze meg a rajta lévő információkat, de legyen nagyon óvatos. A hordozón Eric utolsó munkája található, amelyben az elkövetkező napok várható gazdasági eseményeit és egy minden eddiginél nagyobb pénzügyi krízis veszélyét modellezi. Peter a kereskedők vezetőihez fordul (Paul Bettany, Kevin Spacey), akik tudják, hogy amennyiben az elemzés helyes, az egész gazdasági szféra összeomolhat az elkövetkező órákban. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, melynek során hőseink kegyetlen döntések meghozatalára kényszerülnek.

Simon Baker legjobb filmjei

10) Az a bizonyos első év (2013)

Az ambiciózus Nat (Rose Byrne) és az írói álmokat dédelgető Josh (Rafe Spall) két teljesen különböző személyiség, kapcsolatukat mégis idilli boldogság övezi. A mesébe illő esküvőt azonban nem mindenki fogadja az alkalomhoz illően. Mind a család, mind pedig a barátok kétkedéssel viszonyulnak a frigyhez, és nem jósolnak hosszú jövőt a két szerelmesnek. A házasság első éve számtalan kihívást tartogat Nat és Josh számára, és az összeszokás időszakát egy roppant kínos kérdés bonyolítja. Vajon tényleg az életre szóló Igazit választották? Miközben Nat és Josh a választ keresik, olyan szerelmi alternatívák bukkannak fel életükben, mint az ex-barátnő Chloe (Anna Faris) és az új munkatárs Guy (Simon Baker).Az évforduló közeledtével egyikőjük sem akarja feladni a házasságot, de közben egyre csak felteszik maguknak a kérdést: ez tényleg ennyire bonyolult lenne?

Simon Baker legjobb filmjei

Szerző: MéziMcFly

11 thriller azoknak, akik valami hátborzongatót keresnek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·