FILMEZZUNK.HU
Édgar Ramírez 16 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

Édgar Ramírez 16 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

2822

Édgar Ramírez legjobb filmjei

Édgar Ramírez 1977. március 25-én született, a venezuelai Caracas városában. Öt nyelven beszél folyékonyan: spanyolul, németül, angolul, franciául és olaszul. 1999-ben szerezte meg diplomáját, kommunikáció szakon. Egyetemi évei alatt újságíróként dolgozott, majd Ő lett a Dale al Voto nevű venezuelai alapítvány ügyvezető igazgatója. Az első filmes szerepét 2003-ban kapta a Yotama se va volando-ban, amelyben Manuel Zozaya szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Ezután sorra kapta a filmes felkéréseket. 2010 óta az UNICEF nagykövete. Jelenleg a Borderlands című filmben láthatjuk viszont a színészt, melynek forgatási helyszíne épp jelenleg Budapest. Most nézzük meg Édgar 16 legismertebb filmjét, kronológiai sorrendben.

1. A Bourne-ultimátum (2007)

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni, ki is ő valójában. A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették.

Édgar Ramírez 16 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

2. Nyolc tanú (2008)

Spanyolországba utazik az amerikai elnök, hogy a terrorizmus elleni harcról tárgyaljon. A nagygyűlésen megsebesíti egy orvlövész. A rendőrség lezárja a várost és a titkos ügynökök a merénylő után vetik magukat, el kell fogni az illetőt, mielőtt újra lecsapna. Barnes és Taylor ügynök nehéz helyzetben van, egy tűt kell megtalálniuk a szénakazalban. Megpróbálnak eligazodni a szemtanúk ellentmondó vallomásai között. Mindenki mást látott és senki sem mond igazat. Az ügynökök az eseményről készült híradó- és amatőr felvételeket is átnézik, hátha észrevesznek valamit.

Édgar Ramírez 16 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

3. A titánok haragja (2012)

Tíz éve, hogy Perszeusz (Sam Worthington), a félisten egyszerű halászként éli az életét fiával. Ám a titánok elérkezettnek látják az időt, hogy újra magukhoz ragadják a hatalmat. Hádész (Ralph Fiennes) és Arész összefognak bátyjuk, Zeusz (Liam Neeson) ellen, és segítenek kiszabadulni bebörtönzött apjuknak, Kronosznak, aki a titánok élén a Föld leigázására készül. Az egyetlen, aki szembeszállhat velük, Perszeusz, aki szövetségeseket is talál Androméda, a harcos királynő, és Agenor személyében.

Édgar Ramírez 16 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

4. Nyitott szívvel (2012)

Milla és Javier megbecsült sebészorvosok, akiket munkájuk mellett a szerelműk is összeköt. Az elmúlt tíz évben együtt éltek, és mindig figyeltek arra, hogy a szenvedély tűze ne aludjon ki. A munkahelyi problémák, valamint Milla váratlan terhessége megviseli a férfit, aki mind gyakrabban néz a pohár fenekére. Mindez oda vezet, hogy a főnöke eltiltja az operálástól. Ez végképp aláássa a Millával való kapcsolatát, egyre jobban eltávolodik a nőtől. Ám Javier kész szembenézni démonaival, hogy visszanyerje kedvesét.

Édgar Ramírez 16 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

5. Amerika embere (2013)

Film Simon Bolivar életéről, aki több mint 100 alkalommal ütközött meg a spanyol birodalommal Dél-Amerikában. A páratlan vezető több mint 70.000 mérföldet lovagolt, hadserege kétszer akkora területet hódított meg mint Nagy Sándor. Állítása szerint a serege sosem győzött le senkit, ők felszabadították az embereket.

Édgar Ramírez 16 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

6. Távozz tőlem, Sátán! (2014)

Aki New Yorkban rendőr, az nap mint nap találkozik a bűn és gonoszság minden formájával. Sarchie (Eric Bana) azonban képtelen hozzászokni ahhoz a sok fájdalomhoz, amivel szolgálatban kénytelen szembenézni. Most egy egészen különös gyilkosságsorozat ügyében kénytelen nyomozni. A megmagyarázhatatlan és megmagyarázhatatlanul kegyetlen gyilkosságok felzaklatják, és a szolgálaton kívüli óráit is tönkreteszik: pedig azokat a kislányával és gyönyörű feleségével szeretné tölteni. Amikor már úgy érzi, beleőrül az egyre csak ismétlődő esetekbe, találkozik egy pappal, aki nem hord reverendát, és legalább olyan kemény figura, mint egy New York-i zsaru. És azt állítja, tudja, mi áll a borzasztó bűncselekmények hátterében.

Édgar Ramírez 16 legjobb filmje, amit feltétlen látnod kell

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · ·