FILMEZZUNK.HU
Te tudod hányan bújtak már Pókember bőrébe?

Te tudod hányan bújtak már Pókember bőrébe?

830

Te tudod hányan bújtak már Pókember bőrébe?

A Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora. Ha megfigyeltétek Pókarc azon karakterek közé tartozik, akit eddig elég sok színész eljátszott már. De nézzük, hogy pontosan kik?

1. Tobey Maguire

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna a Pókember-trilógiáról

A mai huszonévesek számára ő az első, nagybetűs Peter Parker, aki bár nem tartozik a kifejezetten sármos férfiak közé, esetlenségével, szeretni akarásával és bátorságával mégis képes volt megdobogtatni a hölgyek szívét. Bár Tobey 2014 óta nem volt látható a filmvásznon, de egy nemrégiben napvilágot látott interjúban elmondta, nem zárkózik el semmilyen szereptől, sőt, akár újra lenne szuperhős is. Tobey Maguire a Pókember (2002), Pókember 2. (2004), Pókember 3. (2007) filmek főszereplője volt, ezeken kívül több Pókember videójátéknak is kölcsönözte hangját.

2. Andrew Garfield

A csodálatos Pókember (2012)

Andrew Peter Parker megformálása hozza a Tobey Maguire-féle szerethető, visszahúzódó srác alakját, de megfejeli azzal, hogy az ő alakításának köszönhetően egy igazi szépfiú hálószövő kalandjait izgulhatjuk végig. Andrew A csodálatos Pókember (2012) és A csodálatos Pókember 2. (2014)-ben volt látható.

3. Tom Holland

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Tom Holland a Pókember 3 miatt

Azt hiszem sokunk nevében szólhatok, ha azt mondom, hogy az eddigi összes Pókember közül Tom az, aki leginkább belopta magát a szívünkbe.Tom Holland a Pókember: Hazatérés c. (2017) filmmel debütált a pirosruhás szuperhős szerepében, kócos hajú, esetlen, még inkább kölyök, mint férfi karakterével pedig azonnal elrabolta a nők szívét. A mindössze 25 éves tehetséges színész cuki pofija, vicces jelenetei és karakterfejlődése az évek során egyszerűen bámulatosra fejlődött. Tom szerepelt még a Pókember: Idegenben (2019) és 2021-ben várható legújabb Pókfilmje a Pókember: Nincs hazaút.

Szerző: MéziMcFly

14 érdekesség, amiket nem tudtál ezekről a filmekről


Article Tags: · · · ·