FILMEZZUNK.HU
Roland Emmerich nevéhez számtalan nagysikerű film tartozik.

A függetlenség napja rendezője újabb katasztrófafilmen dolgozik!

1986

A függetlenség napja rendezője újabb katasztrófafilmen dolgozik!

Roland Emmerich nevéhez számtalan nagysikerű film tartozik. A 64 éves német filmrendező, forgatókönyvíró és producer olyan filmeket hozott össze, mint a Tökéletes katona (1992), A függetlenség napja (1996), Godzilla (1998), Holnapután (2004), 2012 (2009), Az elnök végveszélyben (2013), vagy A függetlenség napja: Feltámadás (2013). Roland minden idők egyik legnagyobb filmjét hozta össze A függetlenség napjával és 817 millió dolláros bevétellel is büszkélkedhet.

Roland Emmerich nevéhez számtalan nagysikerű film tartozik.

Emmerich következő filmjével abban a műfajban tér vissza, ami számára a legjobban ismert műfaj, ami nem más, mint a katasztrófafilm. Legújabb alkotása a Moonfall címet kapta, melynek forgatási munkálatai még  kezdeti fázisban vannak. A rendezőnek ezúttal a Holdat kell megállítania.

A történet szerint egy ismeretlen erő kibillenti a Holdat a pályájáról, így az össze fog ütközni a Földdel, megsemmisítve ezzel az emberiséget. A katasztrófa megállítására összeállítják a legjobb csapatot, akik a Föld utolsó reménységét jelentik. Küldetésüket csak egy cél vezérli: le kell szállniuk a Hold felszínén, és mindent meg kell tenniük, hogy megakadályozzák az elkerülhetetlennek tűnő katasztrófát. A film főszereplői: Halle Berry, Patrick Wilson, Charlie Plummer, Stanley Tucci, Donald Sutherland és Eme Ikwuakor.  A forgatókönyvet Roland mellett Spenser Cohen és Harald Kloser írták.

Szerző: MéziMcFly

A 15 legpusztítóbb katasztrófafilm, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: · · · · · · · · ·