FILMEZZUNK.HU
Daniel Craig - James Bond

Róluk pletykálnak – íme a legesélyesebb James Bond utódok

3943

Róluk pletykálnak – íme a legesélyesebb James Bond utódok

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de nagy harc dúl a következő James Bond főszereplői posztjáért. Daniel Craig, a 007 Nincs idő meghalni című mozifilmben ölti fel utoljára a híres kém szerepét. Angliában minden megkérdőjelezhető tényt a fogadóirodák kihasználnak és megragadják az alkalmat, hogy pénzt kaszáljanak a dologból. Nem csak a hercegnő neve volt így tét a közismert királyi családból, hanem az is, hogy vajon ki lesz a következő James Bond. Lássuk csak kik vannak a lehetséges utódok között (a fogadóirodák szerint).

Tom Hardy 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

A legesélyesebb szereplőt Tom Hardy-nak tartják. Sok kemény film után így egy mindenki kedvence, macsót játszhatna, olyan produkciók után, mint a közkedvelt Eredet, A végső menet és a 44. gyermek, amely nem mellesleg az egyik kedvenc filmünk is lett. Következő a sorban Damian Lewis, híres nevén Nicholas Brody, a Belső ellenség (Homeland) sorozat egyik sztárja. Sármos külseje, vörös haja és komoly filmes múltja, szintén esélyessé tette a kémek kémje főszerepére.

Idris Elba érdekességek

Majd jön Aiden Turner, ír származású színész. Jelölték a National Television Awards – Legjobb drámai alakítás kategóriájú színészének is, a Hobbit filmbeli játékáért. Ahhoz képest, ez azért más szerep lenne, és talán hiányzik a keménység és a sármosság is belőle. Nem tudhatjuk, lehet, hogy nagy meglepetést hozna. Negyedik személyként érkezik Idris Elba, akiről már rég óta haljuk, hogy ő lehetne az első fekete James Bond. Mi nagyon örülnénk neki és szurkolunk, hiszen olyan nagyszabású kasszasikerekhez tette hozzá a tehetségét, mint a Luther sorozat, Mandela-hosszú út a szabadságig vagyBeasts of No Nation. Mindegyik filmjéért jelölték Golden Globe díjra, így megtisztelő lenne őt látni a mozivásznon.

Mások is küzdenek James Bond szerepéért, de koránt sem olyan nagy eséllyel, mint a fent leírt nevek: Orlando Bloom a tinédzser arcú, Christian Bale a jó öreg denevér ember, Dominic Cooper a száguldó Need for speed-es, Benedict Cummerbatch, alias Sherlock, Clive Owen a sármos Hemmingway, Ewan McGregor fedőneve Obi-Wan Kenoby, Gerard Butler a 300 Leonidas királya, és az ausztrálok Hook kapitánya, Hugh Jackman. Végül, és utolsó sorban, pedig akik hajtják a James Bond sereget: Jason Statham, Jude Law, Robert Pattinson és Colin Farrel. No és sokan mások…

Ti kit látnátok legszívesebben a sármos, profi, 007-es karakterében? Írjátok le, hogy szerintetek ki lenne a legmegfelelőbb Bond, kiváncsiak vagyunk!

Jason Statham majdnem meghalt filmforgatás közben


Article Tags: · · · · ·