FILMEZZUNK.HU
Vadonatúj előzetest kapott Megan Fox új horrorfilmje!

Vadonatúj előzetest kapott Megan Fox új horrorfilmje!

2418

Vadonatúj előzetest kapott Megan Fox új horrorfilmje!

Hamarosan bemutatják Amerikában a Till Death-t, melyben a 2009-es Ördög bújt beléd óta először horrorfilmben szerepel Megan Foxot. A film előzetesében Emma (Fox) és férje (Eoin Macken) a tizedik évfordulóját ünnepli annak, hogy megfogadták, egymás mellett maradnak addig, amíg a halál el nem választja őket. Ez – mármint hogy a halál elválasztja őket – azonban bekövetkezik, de azért nem teljesen: a férfit meggyilkolják, Emmát azonban egy bilincs továbbra is a hullához köti.

A Till Death-t az elsőfilmes S.K. Dale rendeze, Foxon és Mackenen kívül Callen Mulvey, Aml Ameen és Jack Roth szerepel a filmben. Sok jelenetben a főszereplő a hullával kettesben marad, így Foxnak lesz lehetősége bizonyítani a vásznakon, a borzongató fagyos hangulat pedig egyre vonzóbbnak tűnik most, a kánikula beköszöntével.

A hivatalos szinopszis szerint Emma és Mark házassága megromlott, a nőt ezért meglepi, amikor a férfi a tizedik évfordulójukon egy romantikus estére elviszi őt a tóparti házukba. Azonban minden hamar megváltozik, amikor Emma csapdában találja magát az elhagyatott, halott téli környezetben, és egy olyan terv célpontja lesz, ami egyre gonoszabbá válik.

Emlékszel még, hogyan nézett ki Megan Fox a plasztikai műtétek előtt?

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·