FILMEZZUNK.HU
Itt a The Tomorrow War első teljes értékű előzetese!

Döbbenetes siker Chris Pratt új sci-fi filmje, A holnap háborúja!

1027

Döbbenetes siker Chris Pratt új sci-fi filmje, A holnap háborúja!

Noha a kritika hatalmas fenntartásokkal fogadta, mindez egyáltalán nem tántorította el a rajongókat attól, hogy megnézzék Chris McKay filmjét, A holnap háborúját.

Az Amazon Prime Video kiadta a The Tomorrow War első előzetesét, amelyben Chris Pratt

A produkció már elérhető az Amazon Prime Video streaming szolgáltató műsorkínálatában, a film főszerepét alakító Chris Pratt pedig egy rövid videóban köszönte meg a rajongóknak a hatalmas érdeklődést.

“Meg kell, hogy mondjam, hogy rendkívül büszke vagyok és hálás. Ha még nem volt lehetőséged megnézni a filmet, pótold be, én nagyon büszke vagyok rá, igazi nagylány lett, ami a világot terrorizálja förtelmes idegenekkel”

– mondta a színész, majd ő maga jelentette be, hogy a nyitóhétvégén a világ legnézettebb online tartalmává lépett elő A holnap háborúja.

“Gratulálok nektek, nélkületek ugyanis ez nem valósult volna meg, A holnap háborúja a Prime Videon minden rekordot megdöntött!”

Chris Pratt mellett egyébként olyan további nagyszerű színészek láthatóak a produkcióban, mint J.K. Simmons, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Mary Lynn Rajskub, Sam Richardson és Keith Powers. A holnap háborúja jelenleg 76 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a Mafabon 63 szavazat alapján.

Chris Prattet keresztény hite miatt támadták, Robert Downey Jr. állt ki mellette

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·