FILMEZZUNK.HU
Jön a Bébi úr 2. része, amihez most kijött a legújabb magyar nyelvű előzetes!

Jön a Bébi úr 2. része, amihez most kijött a legújabb magyar nyelvű előzetes!

2827

Jön a Bébi úr 2. része, amihez most kijött a legújabb magyar nyelvű előzetes!

Manapság nem menő felnőni, főleg nem menő besavanyodott koravénnek lenni – tartja a trend. Ennek a trendnek megfelelően, az örökgyerekség bűvöletében készült a 2017-es világsikert arató, még Oscarra is jelölt DreamWorks-féle animációs film, a Bébi úr, amelyben persze a címszereplő ártatlan tekintetű kisbaba igazi menedzserfigurává tud átvedleni. Na, ennek jön a folytatás, és ennek örömére érkezett egy új előzetes is hozzá, ami még őrültebb sztorit ígér, mint elődjéé, bár azt mindenki döntse el, mennyire menő vagy nem menő urat játszani bébiként.

A 2. rész hivatalos magyar címe Bébi úr: Családi ügy lesz, és pont arról fog szólni, amit az első bekezdésben, a felvezetőben ecseteltünk: vissza kell vedleni gyerekké… izé… kisbabává! A Templeton-tesók ugyanis nem állhattak ellen az idő múlásának, és maguk is felnőttekké váltak, ami azzal járt, hogy kissé besavanyodtak, illetve eltávolodtak egymástól. Kik húzhatják ki őket ebből a beszürkült létmódból? Hát persze, hogy a gyerekek, illetve a bébik, egészen pontosan Tina, Tim kislánya, aki nagybátyjához, Tedhez hasonlóan különleges gyerek.

A filmet rendezte Tom McGrath (Madagaszkár-filmsorozat), az alapsztorit írta Marla Frazee (Bébi úr), a főbb szerepeket pedig olyan színészek játsszák mint James Marsden, Jeff Goldblum, Alec Baldwin, Amy Sedaris, Lisa Kudrow, Eva Longoria és Jimmy Kimmel.

15 rejtett Disney utalás, amit biztosan nem vettél észre

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · ·