FILMEZZUNK.HU
Megvan a The Walking Dead évadzáró dátuma, előzetesek és meglepetés hírek

The Walking Dead sorozat készül, ezúttal egy tengeralattjárón

1034

The Walking Dead sorozat készül, ezúttal egy tengeralattjárón

A The Walking Dead horrorsorozat 2010-ben indult el, mely bejárta a világot és nézők millióit szögezi hetente a képernyő elé. Nem sok sorozat mondhatja el magáról -főleg nem ebben a kategóriában-, hogy a leghosszabb sorozatok közé sorolható. Mivel a széria 2022-ig tart, így itt egy 12 évados sorozatról beszélünk, ami manapság ritka számban megy, hogy egy széria ilyen sokáig fent maradjon. A TWD sugárzása alatt elkezdték vetíteni a jelenleg 6. évadnál tartó Fear the Walking Dead-et, amit csakúgy, mint a The Walking Dead sorozatnál Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregénysorozatán alapul és ami a The Walking Dead társ-, illetve előzménysorozata is egyben. Ha a FTWD-et is nyomon követed és már láttad a 6. évadot, akkor nem okoz nagy meglepetést,  hogy  egy tengeralattjáró is szerephez jutott, sőt a tengeralattjárón szolgáló egykori személyzet tagjai is felbukkantak ilyen-olyan formában.

The Walking Dead

Akiknek tetszik ez a fajta megközelítés, azoknak jó hírünk van, ugyanis egy tengeralattjárón játszódó The Walking Dead-sorozat fejlesztésébe fogott az amerikai AMC és a The Walking Dead-tévésorozatokat gyártó Skybound, aki úgy gondolta, hogy jó lehetőség  a USS Pennsylvania legénységének történetében egy ilyen masinán történő helyszínválasztás.

Mire a USS Pennysylvania felbukkan már inkább csak egy élőhalottaktól hemzsegő labirintus, amelyet a John Glover által alakított gonosztevő, Teddy egy világmegváltó nukleáris terv részeként használ fel – de a vízalatti jármű így is kiváló atmoszférát teremtett a Fear The Walking Dead 6. évadának nagyszabású fináléjához és nem lehetetlen, hogy a sorozat 7. évadában is szerephez jut.

Szerző: MéziMcFly

Hamarosan visszatér a The Walking Dead!


Article Tags: ·