FILMEZZUNK.HU
Jason Momoa az Édes kislányom

Meddig mennél el a lányodért? – Előzetest kapott Jason Momoa új akciófilmje

954

Meddig mennél el a lányodért? – Előzetest kapott Jason Momoa új akciófilmje

Egy özvegy férjet játszik Jason Momoa az Édes kislányomban. A Netflix akciófilmes drámája egy családról szól, melyet súlyos tragédia ér: meghal Ray (Jason Momoa) felesége (Adria Arjona), így a férfinak egyedül kell tovább nevelnie egyetlen gyermeküket, Rachelt (Isabela Merced). A film augusztus 20-án debütál a streamingplatformon, és érkezett hozzá magyar feliratos előzetes valamint egy plakát is.

Felesége halála után a megtört Ray bosszút fogad: a gyógyszeripari cégek ellen fordul, mert szerinte ők a felelősek a tragédiáért. Bár figyelmeztetik arra, hogy nem érdemes ujjat húzni ilyen nagy hatalmú emberekkel, ő nem riad vissza. Segít egy újságírónak, aki egy cikkben leplezi le a gyógyszeripar visszásságait, emiatt azonban veszélybe kerül nem csak ő, hanem lánya is. A férfi mindent megtesz azért, hogy megóvja Rachelt, ám miután az FBI is a nyomába ered, már nincs hova menekülni.

Az Édes kislányom forgatókönyvét Philip Eisner, Gregg Hurwitz és Will Staples írták, a rendezői székben Brian Andrew Mendoza ült. Momoa, Merced és Arjona mellett feltűnik a filmben Justin Bartha Manuel, Manuel Garcia-Rulfo és Katy M. O’Brian is.

Jason Momoa meleg lesz az Aquaman 2-ben?

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·