FILMEZZUNK.HU
Dzsungeltúra: bemutatkozik a Disney első nyíltan meleg főszereplője

Dzsungeltúra: bemutatkozik a Disney első nyíltan meleg főszereplője

1869

Dzsungeltúra: bemutatkozik a Disney első nyíltan meleg főszereplője

A napokban debütál a Jaume Collet-Serra rendezésében készült Dzsungeltúra, amelynek főbb szerepeiben Dwayne Johnson és Emily Blunt lesznek láthatóak, a Disney pedig egyúttal az első olyan produkciónak szánja, amelynek egyik főszereplője nyíltan homoszexuális.

Támadják a Disneyt a Jungle Cruise meleg karaktere miatt

A film főszereplői, Emily Blunt, Jack Whitehall és Dwayne Johnson

Történetesen McGregor Houghton karakteréről van szó, akit Jack Whitehall alakít majd a filmben, a színész pedig egy friss interjú során beszélt arról, ő maga mindezt mennyire fontosnak tartja.

“Tisztában voltunk ennek a kérdésnek a jelentőségével, így nem is fogok hazudni, hogy ideges is voltam attól, miként is valósítjuk majd meg ezt a jelenetet. Sokat beszéltünk róla, nekem pedig határozottan tetszett, hogy egy ilyen fontos mozzanat is helyet kap a filmben”

– mondta Whitehall, majd hozzátette, hogy a komikus történetekben általában keveset tudunk meg egy-egy mellékszereplőről, így McGregor jelenléte ettől is fontosabbá válik majd.

“Jó volt látni mindazt, ahova eljut a történet végére, így én magam is egy olyan karaktert akartam megformálni, akihez érzelmileg kötődhetnek a nézők”

– tette hozzá a színész. A történet szerint McGregor Houghton az Emily Blunt által alakított Lily öccse, aki egy jelenetben mesél majd szexualitásáról, és hogy emiatt érték is hátrányok a szakmájában. A Dzsungeltúra ma debütál a hazai mozikban, így rövidesen csakugyan kiderül, hogy a Disney szándékai csakugyan komolyak voltak-e ezen a téren.

16 filmes remekmű, amelyeket jobb lett volna feldolgozatlanul hagyni

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·