FILMEZZUNK.HU
Predator - A ragadozó (2018) - Előzetes

Jön a Predator 5, amiről most újabb részletek derültek ki!

916

Jön a Predator 5, amiről most újabb részletek derültek ki!

Csak idő kérdése volt, hogy a Disney kezdjen valamit azokkal a franchise-okkal, amiket megszerzett a Fox-tól. Ezek közé tartozik az 1987-es, Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült filmmel indult Predator franchise is, amelyet az elmúlt évtizedek során több rendező is igyekezett minőségi módon bővíteni, több-kevesebb sikerrel. Legutoljára Shane Black próbálkozott maradandót alkotni, de a Predator – A ragadozó fogadtatása hagyott kívánnivalót maga után, így egy rövid időre kényszerpihenőre ment a széria. Persze a háttérben azért történtek fejlemények.

Jöhet egy új Predator film, ráadásul női főszereplővel?

Az már tavaly novemberben kiderült, hogy a Predator reboothoz Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) és Patrick Aison (Kingdom, Jack Ryan, Treadstone) duóját szerződtette a Disney égisze alá tartozó 20th Century Studios, most pedig új részletek derültek ki a projektről. A Collidernek adott interjújukban a film két producere, John Davis és John Fox elárulták, hogy a produkció címe Skull lett, és – sokak legnagyobb meglepetésére – már nagyjából háromnegyede kész van. A sztorinak női főszereplője lesz, és a ragadozók első földi útját követi nyomon.

Davis elmondta, hogy ezzel visszatérnek ahhoz, ami miatt az eredeti Predator is működött, de példaként felhozta a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült A visszatérőt is: egy ember találékonyságáról van szó, aki nem adja fel, aki képes megfigyelni és alkalmazkodni, képes legyőzni egy nála erősebb, jobban fegyverzett ellenfelet. Mindkét producer dicsérte Trachtenberg teljesen egyedi elképzelését a filmmel kapcsolatban, amely a korhatár-besorolás szempontjából lehet R-kategóriás és PG-13 is, ez majd a vágóasztalon fog eldőlni Davis szerint, aki hozzátette: az új Predator méltó kiegészítője lehet a legelső résznek.

Tudta? Arnold Schwarzenegger súlyos drogfüggő volt

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · · · ·