FILMEZZUNK.HU
Döbbenetes siker Jean-Claude Van Damme új akciófilmje!

Döbbenetes siker Jean-Claude Van Damme új akciófilmje!

3977

Döbbenetes siker Jean-Claude Van Damme új akciófilmje!

Jean-Claude Van Damme, bár nagyon úgy néz ki, mintha réges-rég visszavonult volna, valójában nagyon is aktív. Csak épp nem nagyon van reflektorfényben, ha igen, akkor is leginkább spárgázik egyet valahol, aztán mindenki megy a dolgára. A ’90-es évek ikonikus akciósztárja idén is új filmmel jelentkezett, amely a mögöttünk hagyott hétvégén debütált a Netflix kínálatában.

És, ha már debütált, akkor Az utolsó titkos ügynök be is vonzotta szépen a nézőket, mivel rögtön a nézettségi toplista harmadik helyén nyitott. A film története természetesen egy régen visszavonult különleges ügynökről szól, akit reaktiválnak. Ezúttal azonban nem egy ezredik titkos megbízásról van szó, hanem annál sokkal nehezebbről. Az ügynök sosem látott fia ugyanis bajban van: drog- és fegyvercsempészéssel vádolják. És bár sosem találkoztak korábban, azonnal útnak indul, hogy megmentse a fiát.

Az utolsó titkos ügynök története aligha kap majd eredetiségi díjat, hiszen ezerhuszonháromszor láttuk már más mozikban. Ami pedig magát a filmet illeti, a szokásos Jean-Claude Van Damme féle akcióról van szó, ahol már azért egy kicsit öregecske (ne szépítsük, piszkosul megöregedett!), ezért már a pörgő rúgások sem a régiek. De azért a kötelező spárga nem marad el.

A film a Rotten Tomatoes oldalának összegzése szerint valahol a középszer kellős közepén pihen. A kritikusoktól 50, a nézőktől 49 százalékos étékeléseket kapott átlagosan, ami se nem túl jó, sem nem borzalmas. Ahogy maga a film is. A színész veterán rajongóinak érdekes nosztalgiavonat lehet.

Botrány! Jean-Claude Van Damme durván kiborult, félbehagyta az interjút

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·