"Bármikor, bárkit ki tudnak Hollywoodból törölni" - Johnny Depp kifakadt

“Bármikor, bárkit ki tudnak Hollywoodból törölni” – Johnny Depp kifakadt

742

“Bármikor, bárkit ki tudnak Hollywoodból törölni” – Johnny Depp kifakadt

“‘Senki sincs biztonságban” – mondta Johnny Depp a San Sebastian Filmfesztivál a Donostia Award átvétele előtti sajtóeseményén. Johnny Depp kemény szavakkal illette az eltörlés kultúrát a San Sebastian Filmfesztiválon, és magát is áldozatnak tartja.

"Úgy szétszabdalom az arcod, hogy rád sem akarnak majd nézni" - Johnny Depp és Amber Heard

A színész úgy véli, hogy az azonnali ítélethozatal az eltörléskultúra alapja, és mint ilyen, rendkívül veszélyes.

“Teljesen elszabadult, és ettől senki sincs biztonságban. Közületek sem. Senki az ajtón kívül. Senki sincs biztonságban. Egyetlen mondatba kerül, és nincs talaj a lábad alatt, kihúzták alólad a szőnyeget. Nem csak velem történt ez meg, hanem sokakkal. Megtörtént férfiakkal és nőkkel egyaránt. (…) Sajnálatos módon egy bizonyos ponton azt kezdik hinni, hogy ez normális. Legalábbis a számukra. De nem az”

– mondta, utalva a The Sun ellen elvesztett perére (a magazin korábban asszonyverőnek titulálta). Ez miatt volt ‘kénytelen’ a Warner megválni tőle a Legendás állatok 3-ból. A színész 50 millió dolláros kártérítési pert indított egykori felesége, Amber Heard ellen, az ügy jövőre kerül a bíróság elé, eközben azonban Heard 100 milliós ‘ellenpert’ akasztott Depp nyakába.

Persze nem mindenki fogadta kitörő örömmel, hogy Depp megkapja a San Sebastian Filmfesztivál legrangosabb elismerését. A spanyol női filmekesek közleményben ítélték el a dolgot, ez ugyanis a véleményük szerint rendkívül rossz üzenetet közvetít a nyilvánosság felé.

Kirúgni? Dehogy! Amber Heard elképesztő formában várja az Aquaman 2. forgatását

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download