FILMEZZUNK.HU
Új Lara Croft sorozat a láthatáron, már a főszereplő is megvan

Új Lara Croft sorozat a láthatáron, már a főszereplő is megvan

899

Új Lara Croft sorozat a láthatáron, már a főszereplő is megvan

A Tomb Raider egy akció-kalandjátéksorozat. Főhőse Lara Croft, egy műkincsek felkutatásával foglalkozó nő. A videójáték-sorozat összesen nyolc egyedi, egy évfordulós, valamint négy kiegészítő kiadványból áll, és Windowson kívül több játékkonzolra is megjelent, emellett pedig három mozifilm is készült a játék alapján. Az első Lara Croft filmet még 2001-ben mutatták be, Lara Croft: Tomb Raider címmel, melyben a főszerepet Angelina Jolie alakította. A filmből folytatás is készült, amit 2003-ban mutattak be Lara Croft: Tomb Raider – Az élet bölcsője címmel. Ezután hosszú szünet következett. Tizenöt éves kihagyással egy teljesen új csomagolásban megérkezett a legújabb Lara Croft film, ami a Tomb Raider címet kapta. Ezúttal a főszereplő már nem Angelina volt, hanem az akkor harminc éves Alicia Vikander.

Új Lara Croft sorozat a láthatáron, már a főszereplő is megvan

Most pedig új Lara Croft sorozat van a láthatáron, aminek már a főszereplőjét is megtalálták, Hayley Atwell (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, Carter ügynök, Mission: Impossible 7.) személyében.

A produkciót a Netflix fogja bemutatni. Az animációs szériát még januárban rendelte be a platform, többek között azért is, mert a járvány legkevésbé az animációs műfaj viselte meg, így aztán nem meglepő, hogy több tévécsatorna, illetve streaming platform fektet be komolyabban hasonló szériákba. A tervek szerint az anime stílusú széria a Square Enix videójátékán fog alapulni, és annak reboot trilógiája után játszódik a története.  A sorozat készítője Tasha Huo, és az elkészült forgatókönyvek alapján már az is kiszivárgott, hogy Zip is kiemelt karakter lesz a Tomb Raiderben.

Szerző: MéziMcFly

10 meglepő érdekesség, amit nem tudtál Alicia Vikander-ről


Article Tags: · · ·