FILMEZZUNK.HU
Megérkezett a Post Mortem igazán ütős előzetese!

Újabb előzeteseket kapott a hátborzongató Post Mortem

1871

Újabb előzeteseket kapott a hátborzongató Post Mortem

Korábbi cikkeinkben már bemutattuk a magyar készítésű Post Mortem című misztikus thrillert, melynek leírása szerint az első világháború véget ért. A spanyolnátha járvány lecsendesedett. De sok halott temetetlenül maradt, és ők a mi világunkban rekedtek. És egyre dühösebbek, amiért nem találnak nyugalmat. 1918 fagyos telén Tomás (Klem Viktor) a fiatal vándorfotós abból próbál megélni, hogy halottak utolsó fényképét készíti el a családjuk körében. Egy tízéves kislány hívására eljut egy kis faluba, ahol szokatlanul sok munkája akad, és egyre több természetfölötti jelenséggel találkozik. A kísértetek közölni akarnak vele valamit, és ő elhatározza, hogy kideríti, mi a céljuk. De veszélyes terepen jár: minden rossz mozdulat egy új, az előzőnél is vadabb támadást vált ki. A kísértetek nem akarnak békében élni az élőkkel.

Az első igazi magyar horror egy különleges korban, különleges helyszínen játszódik, és elképesztő vizuális effektusokkal, valamint mindig új fordulatot tartogató forgatókönyvvel rémíti és lepi meg nézőit.

 

A horror műfajba is sorolható darab főszereplői Klem Viktor, Hais Fruzsina, Schell Judit, Anger Zsolt, Reviczky Gábor, Hámori Gabriella, Kiss Diána Magdolna és Ladányi Andrea. A forgatókönyvet a rendező és Hellebrandt Gábor írta. A filmhez a héten érkezett pár új, tévés előzetes, valamint egy filmrészlet is.

Bergendy Péter új filmjét, a Port Mortemet az InterCom eredetileg januárban tervezte bemutatni, végül azonban előrébb tolták a premiert, azaz október 28-tól lesz látható a mozikban.

Szerző: MéziMcFly

Befutott a Mátrix 4 első filmelőzetese magyar nyelven is!


Article Tags: · · · · · · · · · · ·