FILMEZZUNK.HU
A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes, 2017) - Előzetes

Új Majmok bolygója-film a láthatáron!

2138

Új Majmok bolygója-film a láthatáron!

Talán még fel sem ocsúdtunk A majmok bolygója: Háború fináléja után, amikor jött a teljesen váratlan bejelentés, miszerint rövidesen rebootolják/folytatják a trilógiát. Ez már csak azért is volt meglepetés, mert az Andy Serkis által alakított Cézár története annyira gyönyörűen zárta le a trilógia eseményeit, hogy tényleg feleslegesnek hatott, és talán hat még mai napig is egy potenciális új fejezet.

Míg a rajongók többsége kétkedve figyeli az új projekt fejleményeit, addig Serkis kicsit megbolygatta a szunnyadó méhkast egy friss nyilatkozatával.

“Húha. Nézzétek, imádom ezt az univerzumot, és Cézárt játszani abban a három filmben egy nagyszerű szakasza volt az életemnek. Úgyhogy azt tudom mondani, hogy minden a történeten és a karakteren fog múlni. Ha egy nagyszerű sztori lesz és egy csodálatos szkript, akkor komolyan fontolóra veszem a visszatérést. Maradjunk ennyiben.”

Ha Serkis is nyitott a projektre, akkor talán a fanyalgóknak sem kell előre temetni a projektet, főleg, hogy Rick Jaffa és Amanda Silver, a trilógia első két darabjának írói és producerei már csatlakoztak a Disney koncepciójához. A rendezői székbe Wes Ballt sikerült megnyernie a stúdiónak, aki az Útvesztőt dirigálta korábban. Köszönhetően a motion capture technológiának, Serkis igazából bármilyen szerepben feltűnhetne az újragondolásban, de akár még az is lehet, hogy húsvér emberi karakterként láthatnánk viszont. Először azonban Balléknak egy remek szkriptet és egy még jobb karaktert kell prezentálniuk Serkisnek, hogy rábólintson a nagy visszatérésre.

Filmes utalások, amiket álmodban sem gondoltál volna

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·