FILMEZZUNK.HU
Will Smith szívesen benne lenne egy szóló Deadshot filmben

Will Smith visszatérhet Deadshotként az új Öngyilkos osztag folytatásába!

798

Will Smith visszatérhet Deadshotként az új Öngyilkos osztag folytatásába!

Will Smithről hírlik, hogy általában kerüli a folytatásokat, éppen ezért is olyan szenzáció, ha mégis ismételten belebújik egy-egy szerepbe. Idáig ezzel csak a Bad Boys és a Men in Black franchise-ok dicsekedhettek el, hogy Smith többször is visszatért hozzájuk, és bár a jövőben több folytatáshoz is elkötelezte már magát Smith, a DC és a Warner rajongói sokáig találgattak, hogy vajon a legelső Suicide Squad Deadshotjaként viszont láthatjuk-e még valaha.

Öngyilkos osztag

Smith egy napokban megejtett interjú során erősítette meg, hogy a részéről hajlana ismét a bérgyilkos bőrébe bújni.

“Igen, akkoriban éppen egy másik filmen dolgoztam, ők pedig már kezdték volna a forgatást (a The Suicide Squadnál). Szóval csupán rosszul alakult az időzítés. Ugyanakkor a folytatásból kihagyták Deadshotot, nem? Idris egy másik karaktert játszik vagy Deadshotot? (Erre a kérdésre az újságíró megerősítette az első opciót) Rendben, szuper, akkor vissza is térhetek.”

Bár sokáig ment a találgatás, hogy vajon Idris Elbát Will Smith pótlékaként castolták-e Deadshot szerepére, az első marketinganyagok azonban gyorsan eloszlatták a rajongók eme félelmét. Más kérdés, hogy a Warner Bros. azóta sem nyílt meg Deadshot jövőjével kapcsolatban. Mint azonban Smith nyilatkozata is mutatja, a színész, hogyha az igen sűrű menetrendje engedni fogja, szívesen visszatérne egy folytatásra – talán pont Elba Bloodsportjával apríthatnák a népet James Gunn őrült víziójának manifesztációjaként. Mi megnéznénk – és Ti?

Will Smith lánya után a fia is bejelentette, hogy mostantól a nemi irányultsága biszexuális

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · ·