FILMEZZUNK.HU
Mayor of Kingstown

Korrupció, maffiamódszerek, családi kapcsolatok és hatalmi harcok – előzetest kapott Jeremy Renner gengszter sorozata!

795

Korrupció, maffiamódszerek, családi kapcsolatok és hatalmi harcok – előzetest kapott Jeremy Renner gengszter sorozata!

Úgy tűnik, hogy ez a mai Jeremy Renner napja, hiszen alig pár órája írtunk arról, hogy új előzetes érkezett a Disney+-ra készített, hatrészes Sólyomszem-sorozathoz, mely november 24-én startol el, és amelynek természetesen ő lesz az egyik főszereplője, lévén már a 2011-es Thor óta ő játssza ezt a karaktert a MCU-ban. Most pedig egy újabb ígéretes sorozathoz, a Mayor of Kingstownhoz érkezett előzetes, mely a Disney+ helyett a Paramount+-ra, november 24. helyett pedig november 14-én indul útnak.

Renner azzal a Taylor Sheridannel dolgozott együtt ezen a sorozaton, akivel korábban a Wind River – Gyilkos nyomon című, meglehetősen hangulatos krimit forgatta pár évvel korábban. Sheridannek nem a Mayor of Kingstown lesz az első Paramount+-ra gyártott sorozata, hiszen az ő nevéhez fűződik a Kevin Costner főszereplésével futó Yellowstone is, melyhez hamarosan érkezik a negyedik évad és még egy előzménysorozat is készül. Ha a Yellowstone a hegyvidéki cowboyok A keresztapája, akkor a Mayor of Kingstown a Michigan állambeli igazságszolgáltatási rendszeren élősködőké. Korrupció, maffiamódszerek, családi kapcsolatok és hatalmi harcok – ezek várnak a Mayor of Kingstown nézőire.

A történet középpontjában a McLusky testvérek állnak. Jeremy Renner alakítja a főszereplő Mike-ot, míg testvérét, Mitch-et Kyle Chandler formálja meg. Édesanyjukat pedig a kétszeres Oscar-díjas Dianne Wiest játssza, szóval egészen biztosak vagyunk abban, hogy a színészek teljesítményére nem lesz majd panaszunk.

Sheridan Hugh Dillonnal (aki egy szintén a börtöneiről híres Kingstown nevű városból származik, igaz ez Kanadában, Ontarióan található) közösen készítette el az első évad 10 részét, melyben a hírek szerint elég komoly témákat feszegetnek a rendszerszintű rasszizmustól a korrupcióig, miközben a testvérpár valamiféle rendet próbál teremteni Kingstown városában, persze maffiamódszerekkel…

10 dolog, amit nem gondoltál volna Jeremy Rennerről

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·