FILMEZZUNK.HU
Hatalmas az érdeklődés a Gyurcsány-film iránt, ám a mozik egyelőre félnek nagy számban vetíteni

Döbbenetes siker az Elk*rtuk, tömegben tódultak rá az emberek a magyar mozikba

1070

Döbbenetes siker az Elk*rtuk, tömegben tódultak rá az emberek a magyar mozikba

Múlt hétvégén debütált a Keith English rendezésében készült Elk*rtuk, amely úgy tűnik, hogy a számos negatív visszajelzés ellenére meglepően jól teljesített a kasszáknál a Filmforgalmazók Egyesülete adatai alapján.

Befutott a Gyurcsány-film első előzetese

Aligha ért el még magyar film olyan gyenge értékelést a kritikusoktól és a nézőktől egyaránt, mint az Elk*rtuk, a film néhány nap alatt felkerült az IMDb portál TOP100 leggyengébb filmjei közé, bár azt is fontos leszögezni, hogy az alacsony pontszámú értékelések már néhány órával a megjelenés előtt érkeztek a produkcióhoz.

Mindezek ellenére mégis elmondható, hogy Elk*rtukra közel 42 ezer néző volt kíváncsi a nyitóhétvégén, amely 63 millió forintot hozott a konyhára. Mindez a második helyre volt elegendő, hiszen az idei év egyik legnagyobb várományosának számító Dűnére 78 803 látogató váltot jegyet, amely 130 millió forintos bevételt jelent. Az Elk*rtuk még így is beelőzte viszont David Gordon Green rendezését, a Gyilkos Halloweent, amelyet 17 ezren tekintette meg, így csaknem 27 millió forintos bevételt termelt a kasszáknál.

17 hétköznapi ember, aki megtévesztésig hasonlít valamelyik hírességre

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·