FILMEZZUNK.HU
Jennifer Garner családját mindig az Istentiszteletre járás egyesíti

Jennifer Garner családját mindig az Istentiszteletre járás egyesíti

1826

Jennifer Garner családját mindig az Istentiszteletre járás egyesíti

A világhírű színésznő, Jennifer Garner legutóbb a Netflixes “Igen nap” című filmjét reklámozta egy interjúban, amelyben elmesélte, hogyan változtatta meg családi életét a gyülekezetbe járás és az, hogy “igent” mondott sok mindenre a pandémia idején. A film Amy Krouse Rosenthal könyve alapján készült, amelynek ugyanez a címe. A története szerint a szülők arra kényszerülnek, hogy egy napon keresztül mindenre igent mondjanak, amit a gyerekek szeretnének.

"Hogy mi hiányzik a legjobban? Az Istentiszteletre járás!" - Jennifer Garner

“Ez az elmúlt időszak nagyon nehéz volt az édesanyáknak. Nagyon sok mindenre azt kellett mondanunk, hogy “nem, nem, nem.” Otthon kellett vigyáznunk a gyerekeinkre, sok mindenről lemaradtunk emiatt. Az egy dolog, hogy felnőttként kimaradunk dolgokból, de nehéz azt végignézni, hogy a gyermekeink által várva várt pillanatok elmaradnak, el vannak szigetelve és minden nap a Zoom-on lógnak.”

– mesélte a filmről a 3 gyermekes édesanya, aki szerint a pandémia alatt frissítő egy olyan filmet megnézni, amelyben minden lehetőség megvalósul. Az interjúban kiemelte, hogy családját mindig a gyülekezetbe járás egyesíti. A Movie Guide-nak elmondta, hogy egy hét akkor indul el számukra igazán, ha gyülekezetbe mennek.

“Az, hogy együtt vagyunk, együtt énekelünk egy órán keresztül helyre teszi a hétkezdést és nagyon hiányzik számomra az, hogy fizikailag is a gyülekezetben lehessek és érezhessem a közösség erejét.”

– mondta a színésznő.

Új keresztény musical jelenik meg a Netflixen

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · ·