FILMEZZUNK.HU
Magyar nyelvű előzetest kapott a Clifford, a nagy piros kutya!

Magyar nyelvű előzetest kapott a Clifford, a nagy piros kutya!

1296

Magyar nyelvű előzetest kapott a Clifford, a nagy piros kutya!

Erősek vagyunk! Bírjuk mi a kiképzést, még akkor is, ha egy nagy, piros kutyával állunk szemben! De lehet, hogy a Cliffordra még mi sem lennénk felkészülve, aki alaposan megdolgoztatja a közelgő élőszereplős film hőseit is, mivel tényleg nagy, nem csak piros. Mármint hatalmas kutyáról van szó, ezt az alábbi, végső előzetesben magatok is láthatjátok.

A Clifford egy 1963-as, közkedvelt gyerekkönyv feldolgozása, amelyből készült már animációs sorozat is, ami 2000 és 2003 között futott a PBS Kids nevű csatornán, de az Amazon Prime-ra is érkezett egy szériaváltozat 2019-ben. A mostani adaptáció élőszereplős nagyjátékfilm, amelyben természetesen a címszereplő kutyust CGI-technika segítségével keltették életre.

A sztori szerint a tinédzserlány, Emily (Darby Champ) nem igen találja a helyét iskolájában, na meg otthonában sem, ám egy napon rámosolyog a szerencse egy piros kiskutya formájában, aki persze idővel jó nagyra nő… …a sok szeretet miatt, amit kap. Clifford mérete és rendhagyó színe ellenére teljesen átlagos, szerethető, eleven eb, ám ilyen jókora állat nyilvánvalóan gyorsan feltűnést kelt még egy olyan nagyvárosban is, mint New York City. Úgyhogy fel is bukkan a színen pár gonosz kapitalista, pontosabban génkutató, akik hasznot szeretnének húzni Clifford rendkívüliségéből, így Emilynek és fogalmatlan nagybátyjának, Caseynek (Jack Whitehall) ki kell ötlenie valamit, hogy megvédjék szeretett házi kedvencüket.

A Clifford, a nagy piros kutyát egyébként Walt Becker rendezte Ja Sherick, David Ronn és Blaise Hemingway forgatókönyvéből. A főbb szerepeket az említett színészek mellett David Alan Grier (ő adja a címszereplő hangját), Izaac Wang, John Cleese, Sienna Guillory és Russell Wong játsszák.

A “Clifford kutya” mese LMBTQ-karaktereket kapott

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·