FILMEZZUNK.HU
Coronji Calhoun Sr

Tragédia! Meghalt Halle Berry filmbéli fia a Szörnyek keringőjéből

860

Tragédia! Meghalt Halle Berry filmbéli fia a Szörnyek keringőjéből

Coronji Calhoun Sr., aki Halle Berry fiát, Tyrell Musgrove-ot alakította a 2001-es Szörnyek keringője című filmben, szívelégtelenség és tüdőproblémák miatt halt meg október 13-án. 30 éves volt, halálát édesanyja erősítette meg.

Coronji Calhoun Sr

Halle Berry és a Szörnyek keringője producere, Marc Forster is adakozott a GoFundMe oldalon, mindketten 3394 dollárt adományoztak a férfi temetésére.

„El vagyunk ragadtatva attól a szeretettől, amelyet a közösség és Coronji fogadott családja tanúsított felénk a gyász időszakában”

– írta édesanyja, Theresa C. Bailey a GoFundMe oldalon. Calhoun egyetlen szerepét a Szörnyek keringőjében játszotta. A filmben ő alakította Tyrellt, a Berry által játszott Leticia Musgrove állandóan szidalmazott fiát. Calhoun egy louisianai nyílt castingon kapta meg a szerepet. A film történetet szerint egy súlyos baleset következtében halt meg. A Szörnyek keringője a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat hozta el Berrynek, mellyel ő lett az első színes bőrű nő, aki elnyerte az Akadémia szobrát ebben a kategóriában.

A WWL-TV jelentése szerint Calhounnak öt testvére volt. A rokonság és a barátok mellett 10 éves fia és 13 éves mostohafia gyászolja.

Hollywood gyászol: Meghalt a Kemény motorosok színésze, William Lucking

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·