FILMEZZUNK.HU
Nem vicc, biszexuális lehet a következő Pókember

Nem vicc, biszexuális lehet a következő Pókember

3667

Biszexuális lehet a következő Pókember

Az utóbbi években egyre több rajongó pedzegette a témát, hogy a jövőben szeretnének egy olyan Pókember karaktert látni, amely nem csupán az ellentétes nemhez vonzódna. Az Irány a Pókverzum korábban már bebizonyította, hogy ez a szuperhős több társadalmi témát is elbír, mint amit elképzelnénk, így alighanem egy komoly lépés lenne a Sony részéről, ha a jövőben az LMBTQ témát is feszegetnének egy kicsit a filmjeikben, ami legyünk őszinték, egyáltalán nem lenne meglepő, látva a Marvel jelenlegi irányvonalát.

Pókember - Irány a Pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018) - KRITIKA

Ráadásul a stúdió szándékai komolyak is lehetnek mindezzel kapcsolatban, a We Got This Covered legfrissebb értesülései szerint legalábbis erre engednek következtetni. Ez persze nem minden, hiszen már azzal is felmerült néhány komolyabb híresztelés, hogy a Tom HollandTobey Maguire és Andrew Garfield-féle Pókember akár együtt is szerepelhetnek majd közös produkcióban. Egy kép ki is szivárgott a közelmúltban, ami ezeket a pletykákat meg is erősíti.

A Marvel mindenesetre igen komolyan veszi a témát, és mint az korábban kiderült, a Thor 4-ben is szerepelni fog, illetve az Örökkévalókban már szerepelt is nyíltan meleg karakter, míg a Loki sorozatban egy transzenmű szereplő tűnt fel nem is olyan régen.

Újabb LMBTQ karakterrel bővül a Marvel univerzuma

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·