FILMEZZUNK.HU
The Legend of Ochi

Az A24 egy elképesztően látványos animációs fantasy filmet készít

1171

Az A24 egy elképesztően látványos animációs fantasy filmet készít

Az A24 napjaink egyik legizgalmasabb filmgyártó cége. Bár még nincs 12 éves, a cégnek máris sikerült megjelölnie a helyét az alternatív amerikai moziban olyan nagyszerű kultikus címekkel, mint a Holdfény, a Minari, a Lady Bird, vagy a legutóbbi, a sajtó által nagyra értékelt Bárány. Most pedig egy fantasy filmre fókuszál a filmgyártó cég, ami a The Legend of Ochi címet kapta.

The Legend of Ochi

A színészek, akik kölcsönadják hangjukat az animációhoz

A film egy fiatal lány történetét meséli el, aki elszökik otthonról és megtanul az állatokkal kommunikálni egy Ochi nevű dialektusban. Bár sok információ még nincs, azt már megerősítették, hogy a rendező Isaiah Saxon, az Encyclopedia Pictura animációs stúdió társalapítója és zenei videoklip rendezője lesz.

A színészek, akik kölcsönadják hangjukat az animációhoz: Willem Dafoe, Emily Watson, Finn Wolfhard és Helena Zengel. A film megjelenési dátumát vagy teaserét még nem hozták nyilvánosságra.További érdekesség a The Legend of Ochi kapcsán, hogy az eredeti zenét Dave Longstreth szolgáltatja a Dirty Projectors zenekarból, akivel a rendező korábban már dolgozott együtt.

Szerző: MéziMcFly

Döbbenetes siker Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös akciófilmje!


Article Tags: · · · · · ·