FILMEZZUNK.HU
Magyarországon forgat Mark Ruffalo

Magyarországon forgat Mark Ruffalo

640

Magyarországon forgat Mark Ruffalo

Ezúttal a Marvel Hulk-filmjeinek sztárját, Mark Ruffalót fotózták le a rajongók az egyik budapesti kávézóban. A színész a Poor Things című film miatt van Magyarországon. Úgy tűnik, a kávézóban sem először jár.

10 híresség, akik gyilkosságban vesztették el családjukat

A napokban egy másik világsztár, Mel Gibson is Budapesten vacsorázott, ő a John Wick-filmek előzménysorozatának, a The Continentalnak a forgatása miatt érkezett 2 hétre. Tavaly, a koronavírus-járvány alatt Mark Ruffalo interjút adott az nlc-nek. Akkor a pandémia kapcsán ezt mondta:

„Sokan így vagy úgy átértékeljük a családtagjainkkal való kapcsolatunkat. Egy ilyen járvány rengeteg felesleges csapdát és elfoglaltságot iktat ki az életünkből. A helyzet talán segít rávilágítani arra, hogy mik az igazi értékeink, amikre figyelnünk kell, és a legfőbb értékünk a család. De az, hogy ők a legfőbb értékünk, még nem jelenti azt, hogy a velük való kapcsolatunk ne lenne bonyolult. A családunk folyton új kihívások elé állít bennünket. Ők hozzák ki belőlünk a sebezhetőségünket és a gyengeségeinket.”

7 Fox Kids-es mese, amit képtelenek vagyunk elfelejteni

(Via NLC.hu)


Article Tags: ·