FILMEZZUNK.HU
Yu Yu Hakusho

A Netflix újabb népszerű anime sorozatot dob piacra

2115

A Netflix újabb népszerű anime sorozatot dob piacra

A világjárvány minden ember életében változást hozott. Rengetegen meghaltak világszerte, munkahelyek zártak be, sokak élete kilátástanná vált. Ám van ahol éppen ellenkezőleg, pozitívan hatott a járvány. Ez pedig nem más, mint a Netflix, amihez a járvány óta brutálisan sok tag csatlakozott. A pandémia kitörése óta óriásit robbantott a Netflix, már több mint 200 millió előfizetője van világszerte. A streamingszolgáltató előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt. Egy év alatt pedig 36,6 millióval. És ez a szám azóta is nő.

Yu Yu Hakusho

A Netflix naponta hoz ki jobbnál jobb filmeket és sorozatokat, így nem csoda, hogy sokan rákattantak. A szolgáltató az elmúlt években kezdett el animéket és más animációs sorozatokat élő szereplős verzióban adaptálni.  A napokban mutatták be a Cowboy Bebopot, de nemsokára olyan szériák élőszereplős változatait is láthatjuk, mint a One Piece vagy az Avatar: The Last Airbender. Most pedig beharangozták legújabb alkotásukat is. A Netflix elkészíti az élőszereplős Yu Yu Hakusho sorozatot  japán gyártásban.

Az 1992-ben bemutatott anime írója és rajzolója Togasi Josihiro.  A sorozat Uramesi Júszuke, egy tinédzser tanuló történetét mondja el, akit halálra gázol egy autó, miközben egy kisgyerek életét menti meg. Szellemmé változva a Túlvilág urának fia, Koenma számos próbatételét kell teljesítenie, hogy visszakaphassa életét. Miután ez megtörténik a „Szellemvilág nyomozójaként” számos, démonokkal és szellemekkel összefüggő ügyet kell megoldania az emberi világban. A manga előrehaladtával egyre nagyobb hangsúlyt helyez a harcművészetre és a bajnokságokra. Togasi Josihiro a Yu Yu Hakushót 1990 novemberében kezdte elkészíteni, sorozatát az okkultizmus és a horror iránti érdeklődése alapozta meg és hatással volt rá a buddhista mitológia. A bemutatót 2023-ra tervezik.

Szerző: MéziMcFly

Előzetest kapott a Netflix első melegszereplős karácsonyi filmje


Article Tags: · ·