FILMEZZUNK.HU

Dwayne Johnson ismét bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár

1333

Dwayne Johnson ismét bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár

Nem is volt olyan régen (konkrétan csupán pár hete), hogy Dwayne Johnson a saját méregdrága és egyedi autóját ajándékozta oda a haditengerészet egyik veteránjának, miután megismerte annak történetét. Az ilyen és ehhez hasonló akciói és megnyilvánulásai nyomán nem is meglepő, hogy a People’s Choice Awards 2021-es díjátadóján több kategóriában is jelölték. És ezek közül az egyik legfontosabbat meg is nyerte: ő kapta a People’s Champion díjat.

Dwayne Johnson ismét bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár

Dwayne Johnson a díjátadón is meglepte a közönséget. Miután átvette a díjat, a köszönőbeszédében egyik személyes hőséről és példaképéről Muhammad Aliról beszélt. Arról, hogy mekkora megtiszteltetés volt, amikor először találkozott vele. Mindketten a Make-a-Wish Foundation aktív tagjai voltak, illetve A Szikla a mai napig az. E szervezet tagjai beteg gyerekek és fiatalok kívánságait igyekeznek teljesíteni.

Így tett ezen az estén is, amikor átvette a díjat. A nézők között ugyanis ott ült Shushan Lazaryez is, akivel a szervezeten keresztül ismerkedett meg. A fiatal lány megküzdött a rákkal és felgyógyult a betegségből. Dwayne Johnson felhívta maga mellé a színpadra és a közönség előtt mondta el neki, hogy mennyire tiszteli, mekkora hatással volt rá a története. Mert Shushan szó szerint az életéért küzdött, amivel nem csak a családját és a barátait inspirálta, de őt, a díjátadó közönségét és immár az egész világot, akik e műsort nézik. A fiatal lány nem számított rá, hogy a színpadra hívják, ráadásul Dwayne Johnson a People’s Champion díját is neki adta, mert úgy gondolta, ő a nép igazi bajnoka. A színész ezt követően egy olyan idézettel búcsúzott, amit igyekszik egész életében követni:

„Jó dolog fontosnak lenni, de sokkal fontosabb jónak lenni.”

Denzel Washington és felesége 38 éve házasok: máig odáig vannak egymásért

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·