FILMEZZUNK.HU
Itt a Hotel Transylvania 4 vadonatúj előzetese magyar nyelven is!

Adam Sandler és szörnycsapata visszatér – itt a Hotel Transylvania 4 végső előzetese!

4954

Adam Sandler és szörnycsapata visszatér – itt a Hotel Transylvania 4 végső előzetese!

Három éve került mozikba a Hotel Transylvania franchise harmadik része Szörnyen rémes vakáció alcímmel, amelyben Drakulát (Adam Sandler) nem mindennapi ajándékkal lepi meg szörnyen bájos lánya, Mavis (Selena Gomez), ugyanis elviszi a hotel lakóit egy családi pihenésre egy luxus rémhajóra, amelynek sötét titkokat rejtő kapitánya azonnal megtetszik a vámpírok legvámpírabbikának. A Hotel Transylvania 3. része 80 milliós büdzséből készült, amelyet kétszeresen hozott vissza az Egyesült Államokban, világszerte pedig megfejelte további 360 millió dollárral, így nem is lehetett kérdéses, hogy folytatódik a széria, amelyhez most ki is jött a legújabb előzetes.

Hamarosan az Amazon Prime-on tervezik bemutatni a Hotel Transylvania 4-et Adam Sandler főszereplésével (felkészül Csőre Gábor), a stábban pedig a Mavist megszólaltató Selena Gomez is vissza fog térni – nem csak szinkronhangként, executive producerként is.

A rendezői feladatokat Jennifer Klushka (Állati küldetés, DC Super Hero Girls) és Derek Drymon (Macseb, Spongyabob Kockanadrág) látják el a franchise atyja, Genndy Tartakovsky forgatókönyve alapján, aki szintén támogatja producerként is a projektet.

Döbbenet! Így néz ki smink nélkül Charlize Theron

(Via Puliwood)


Article Tags: · · · ·