FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is nézhető A kaptár: Raccoon City visszavár előzetese!

Magyar szinkronnal is nézhető A kaptár: Raccoon City visszavár előzetese!

3200

Magyar szinkronnal is nézhető A kaptár: Raccoon City visszavár előzetese!

Hátborzongató az új Kaptár film legújabb előzetese! Bár a para hangulatot némileg tompítja a 4 Non Blondes slágere, de ettől még az tisztán látszik, hogy a rebootolt franchise, A kaptár: Raccoon City visszavár valóban visszatér a gyökereihez – és itt nemcsak Raccoon Cityre gondolunk, hanem a horrorelemekre is, melyekből villantanak bőven a két és fél perc alatt.

Az új Resident Evil újrakezdi az egész franchise történetét és visszatér a gyökerekhez.

“Ezzel a filmmel szerettem volna visszatérni az első két eredeti játékhoz, és szerettem volna újrateremteni azt a rémisztő, zsigeri élményt, melyet akkor éreztem, mikor játszottam velük. Eközben pedig mesélhetek egy emberi történetet egy haldokló városról, ami úgy érzem, hogy a mai közönség számára igazán releváns.”

– nyilatkozta a filmet rendező, Johannes Roberts korábban. A Roberts (47 méter mélyen 1+2) rendezte film főszereplője Kaya Scodelario, akit A jeges élet című Netflix sorozatból, Az útvesztő-filmekből, valamint a Préda című, Alexandre Aya rendezte horrorfilmből is ismerhetünk. A további szerepekben Hannah John Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Neal McDonough, Donal Logue, Chris Rook és Lily Gao is szerepel. A Resident Evil reboot 2021-ben fog megérkezni a mozikba. A Resident Evil: Welcome to Raccoon City január 6-án ostromolja meg a hazai mozikat.

Hollywoodi sztárok, akik blöffölni is képesek voltak egy szerep kedvéért

(Via acinemániás)


Article Tags: · · · · · · · · · ·