FILMEZZUNK.HU

Biztossá vált, folytatást kap a Préda című krokodilos horrorfilm!

971

Biztossá vált, folytatást kap a Préda című krokodilos horrorfilm!

A 2019-es Préda című film egy korrekt krokodilos horrorfilm volt, melyben Kaya Scodelario és az apját alakító Barry Pepper került veszélybe a házukban egy hurrikán közepette, amikor az áradó vízzel együtt a krokodilok is megérkeznek.

Jön a Préda című krokodilos horrorfilm folytatása!

Alexandre Aja filmrendező pedig szeretne egy folytatást a filmhez, de nem valószínű, hogy az eredeti szereplőket hozná vissza a történet, hanem amolyan antológia-sorozatként kellene megvalósulnia.

“Úgy gondolom, Haley története erős lett, de szerintem a Préda inkább arról arról szól, hogy a természet visszaveszi azt, ami az övé. A hurrikán a lényeg, de fontos az ember az állat ellen része is. Szóval talán egy teljesen más történet lesz.”

A direktor szerint egy az első részhez méltó, emberi érzelmekkel teli forgatókönyvet kell megirni, hogy értelme legyen a filmnek. Aja egyelőre nem mondta el, hogy a Préda forgatókönyvírói, Michael és Shaw Rasmussen visszatérnek-e a folytatásban, ugyanakkor egy esetleges új film azonban bármikor elkészülhet, hiszen a Préda a 13 millió dolláros gyártási költségvetésre 91 milliós megtérülést hozott. Egyébként Alexandre Aja remek új filmje, az Oxigén látható már a Netflixen.

13 cápás horrorfilm, amiket végigretteghetsz a hétvégén

(Via acinemániás)


Article Tags: ·